Bio-ethanol Brander Large 5820

557,00597,00 incl. BTW

Xaralyn bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio ethanol absorbeert. Uiterst milieuvriendelijk, en ook nog eens ideaal voor elk interieurproject.

✓ Gemakkelijk te installeren
✓ Snelle verzending in NL en BE
✓ 2 jaar garantie

Wissen
 

Beschrijving

Xaralyn Bio ethanol Brander L (5820) kopen

De Xaralyn bio ethanol brander L (5820) met keramische steen is een groter model bio-brander. Dit type is uitgevoerd in zilver of zwarte poedercoating en wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en trechter. Deze uitvoering is bedoeld voor inbouw, de bovenplaat van de brander steekt hierbij iets over de daadwerkelijke brander heen. Xaralyn bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders.

Xaralyn Bioethanol Branders L Afmetingen

Bio-ethanol brandstof

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Xaralyn bio ethanol branders zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn in alle testen als veiligste getest. De brander kan alleen gevuld worden wanneer de brander zelf gesloten is. Kan worden toegepast in een eigen ontwerp, thuis of in een bedrijf. Het ontwerp, kwaliteit en de veiligheid maakt deze bio ethanol brander de meest populaire brander onder architecten en ontwerpers.

Gebruikershandleiding Xaralyn bio-ethanol branders

Waarom een Xaralyn haard?

Milieuvriendelijk
Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!

Makkelijk te monteren
Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

Extra informatie

Gewicht 12.3 kg
Merk

Model

Vuurbron

Materiaal

,

Kleur

,

Vorm

Vuurzicht

Inhoud brander

Vuurvoorziening

afmeting breedte

afmeting diepte

afmeting hoogte

Garantie

Keuringsmerken

Woonstijl

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio-ethanol Brander Large 5820” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *