In de aanbieding
 

Cassette 400 Elektrische Inzethaard

567,00 427,00 incl. BTW

Een bescheiden Dimplex Cassette 400 welke in verschillende meubels of wanden kan worden ingebouwd. Een breder vuureffect kan worden gecreëerd door meerdere cassettes naast elkaar te plaatsen.

✓ Plug & Play principe
✓ Gratis verzending in NL en BE
✓ 2 jaar garantie

 

Beschrijving

Dimplex Cassette 400 kopen

De Cassette 400 van Dimplex is een smalle bescheiden cassette welke kan worden ingebouwd in een tafel, wand, schouw of bestaande openhaard. De haard is gemakkelijk te plaatsen doordat deze uitsluitend afhankelijk is van elektriciteit en water. Dit maakt de haard zeer milieuvriendelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast is er geen rookafvoer nodig waardoor de cassette op vele plekken geplaatst kan worden. Het waterreservoir is makkelijk bij te vullen vanaf de bovenzijde van de haard. Tevens is het vlameffect instelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening. Om een breed vuurbeeld te creëren zouden meerdere cassettes naast elkaar geplaatst kunnen worden.

Dimplex Cassette 400 Afmetingen

Opti-Myst® techniek

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Merk

Model

Serie

Vorm

Vuurbron

Vuurzicht

Materiaal

Kleur

Instelbare vlam

Garantie

Woonstijl

, ,

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cassette 400 Elektrische Inzethaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *