In de aanbieding
 

Cassette L Pebbles Elektrische Inzethaard

1.397,00 1.097,00 incl. BTW

Eén van de meest populaire haardproducten van Dimplex; de Cassette. Beschikbaar in vele uitvoeringen voor je inbouwproject.

✓ Plug & Play principe
✓ Snelle verzending in NL en BE
✓ 2 jaar garantie

 

Beschrijving

Dimplex Cassette L Pebbles kopen

De Dimplex Cassette L Pebbles is een inzet unit waardoor deze elektrische haard op vele manieren en plekken geplaatst kan worden. Zo kan deze haard geplaatst worden in een plateau of in een maatwerk meubel. Uiteraard kan een elektrische haard ook op vele plekken geplaatst worden. Denk aan de keuken, de woonkamer, de slaapkamer of in de badkamer. De haard is gemakkelijk te plaatsen en is alleen afhankelijk van elektriciteit en water. Hierdoor zijn er geen houtsblokken of bio-ethanol nodig wat de haard gemakkelijk in gebruik maakt en zeer milieuvriendelijk. De Dimplex Cassette L is een grotere variant in de serie en wordt geleverd met een decoratieset van Carrara kiezels. Dit is anders dan bij alle andere Cassettes. Door het realistische Opti-Myst vuurbeeld valt de haard zeker op in jouw woning. En wil je nou nog een groter vuurbeeld? Dan kun je met deze elektrische haard meerdere units naast elkaar plaatsen voor een spectaculair lijnvuur! De afmetingen van de Dimplex Cassette L Pebbles zijn: B72 x H18 x D36 cm.

Standaard bijgeleverd:

  • Opti-Myst Cassette
  • Afstandsbediening
  • Lampen
  • Witte kiezels
  • Handleiding
  • Voedingskabel 1,5 meter

Download hier de handleiding de Dimplex Cassette L.

Opti-Myst® techniek

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Gewicht 15 kg
Merk

Model

Serie

Vorm

Kleur

,

Materiaal

Vuurbron

Inhoud brander

,

Vuurzicht

,

Vuurvoorziening

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

,

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cassette L Pebbles Elektrische Inzethaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *