Filter

Toont alle 8 resultaten

Cocoon Fires haard kopen

Cocoon fires is ontworpen door de innovatieve designer Federico Otero. De unieke designhaarden van Cocoon Fires functioneren op bio-ethanol brandstof en zijn schoon en milieu vriendelijk, terwijl je toch geniet van de warmte wat de haarden afgeven. Zo wordt de kamer alsnog een stuk verwarmd.

Het is niet alleen het prachtige design wat deze haarden zo uniek maakt,  maar ook doordat Cocoon Fires de verschillende type haarden zoals de Aeris, Pedestal, Vellum en Terra modulair maakt. Hierdoor is het toepasbaar voor iedere interieurwens. Standaard worden de haarden met de benodigde accessoires meegeleverd. Daarnaast zijn de hangende Aeris haarden uit te breiden met – in verschillende hoogtes – verkrijgbare stangen. Zo kan je zelf de hoogte bepalen van je nieuwe unieke design haard. De Cocoon Fires haarden worden speciaal op bestelling gemaakt en daardoor is iedere haard uniek!

Een toepassing voor elke interieurwens

De haarden van Cocoon Fires zijn voor elke interieurwens toepasbaar. Hier zijn de haarden ook voor ontwikkeld. Zo heb je vastzetsystemen voor aan het plafond of aan de muur, maar ook vrijstaand. Wij zetten de verschillende type haarden van Cocoon Fires voor je op een rijtje:

Cocoon Fires Aeris

Aeris is een plafondhaard welke in verschillende kleuren en afwerkingen te verkrijgen is. Deze haard is ook qua hoogte verstelbaar door de verschillende soorten stangen welke bij te bestellen zijn. Hierdoor maak je deze bio-ethanol plafond haard in elk huis toepasbaar. Daarnaast kan je de bio-ethanol brander er uit halen en bijvoorbeeld vervangen met ijsklontjes als een ware design wijnkoeler voor in de zomermaanden!

Cocoon Fires Pedestal

Pedestal is een staande bio-ethanol haard met een eigen voetstuk welke te verkrijgen is in mat zwarte afwerking of RVS afwerking. Deze haard is overal te plaatsen en zorgt voor een heerlijke warmte.

Cocoon Fires Terra

Terra is ook een vrijstaande bio-ethanol haard en erg toegankelijk door het design en de onderpoten. Hierdoor is de haard op elk ondergrond te plaatsen, ook als het oneven is. Deze haard is ook ideaal voor in een appartement. Gebruik je Terra vrijstaande bio-ethanol haard voor binnen en buiten.

Cocoon Fires Vellum

Vellum is een hangende haard voor aan de muur, te verkrijgen in mat zwarte en RVS afwerking. Eenvoudig te installeren en op praktisch elke muur op te hangen.

Heb je vragen over de verschillende toepassingen of over de verschillende modules en accessoires welke verkrijgbaar zijn bij de Cocoon Fires haarden? Neem dan contact op met een van onze haardspecialisten!