Concrete Shelf Elektrische Wandhaard

997,00 incl. BTW

De Concrete shelf is een moderne en strakke haard. Door de ingebouwde brander in een beton-look plateau is deze haard een echt meubelstuk.

✓ Inclusief meubel
✓ Opti-myst vlammentechniek
✓ Bediening via bijgeleverde afstandsbediening
✓ 2 jaar garantie

 

Beschrijving

Dimplex Concrete Shelf kopen

De Concrete Shelf Elektrische Wandhaard van Dimplex kan worden gezien als een strak meubelstuk. De Conrete shelf bestaat uit een plateau met een betonlook waarin een haard is ingebouwd. Dit maakt deze haard zeer bijzonder en stijlvol. Een echte eye-catcher met modern design voor in elke kamer. Daarnaast is de shelf heel gemakkelijk aan de wand te bevestigen en zeer zuinig in gebruik. Deze haard werkt op elektriciteit met een waterdamp dus er komt geen echt vuur aan te pas. Dit heeft als voordeel dat er geen houtblokken of andere brandstof aan te pas komt en de haard dus zeer makkelijk in gebruik is. Daarnaast wordt er een afstandsbediening bijgeleverd waardoor de Concrete vanaf een afstand aangestoken kan worden. Ter decoratie en om de haard het echte brandhout effect te geven, zijn er houtblokken aan de brander toegevoegd.

Dimplex Opti-Myst®

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Merk

Model

Serie

Vorm

Kleur

Materiaal

Vuurbron

Inhoud brander

Vuurzicht

Vuurvoorziening

Vermogen

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

,

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Concrete Shelf Elektrische Wandhaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *