Filter

Toont alle 27 resultaten

Ebios Fire haarden kopen

Spartherm, één van de grootste producenten van inbouwhaarden, kachels en inzethaarden in Europa, heeft een exclusieve serie bio-ethanolhaarden van het merk Ebios Fire geïntroduceerd. In dit grote assortiment ‘standaard’ bio-ethanol haarden (vloer-, tafel en wandmodellen) en op maat gemaakte inbouwhaarden van Ebios Fire, komen kwaliteit en design samen. Zo kun je eenvoudig bij elke gelegenheid een warme sfeer en vlammende beleving creëren. Bij Ebios Fire haarden gaan de allerhoogste productkwaliteit en –veiligheid hand in hand met een passie voor een exclusief, functioneel design. Onze Ebios Fire experts helpen vakkundig en met passie bij het realiseren van jouw droomhaard.

Ebios Fire Design Collection

Geef jouw huis een warme, bijzondere sfeer met een haard uit de Ebios Fire Design Collection. Deze haarden zijn binnen tien minuten al klaar voor gebruik, zonder uitgebreide montage. Er is geen rookafvoer nodig. Of je nu een grond-, tafel- of wandmodel hebt: mocht je gaan verhuizen, dan kun je je Ebios Fire designhaard gewoon meenemen! Verplaats hem van de ene kamer naar de andere of gebruik hem op lange zomeravonden als sfeermaker op het terras en geniet van gezellige, warme uurtjes.

Design Collection - Ebios Fire Haarden

Ebios Fire Architects Collection

Speciaal voor binnenhuisarchitecten en interieurdesigners is de Ebios Fire Architects Collection ontwikkeld, met bio-ethanolbranders, inzet- en inbouwhaarden in uiteenlopende ontwerpen en uitvoeringen. De keuze tussen handmatig bediende branders en automatische bio-ethanolbranders maakt het eenvoudig om met een Ebios Fire haard een prachtige eyecatcher samen te stellen, waar geen schoorsteen of rookafvoer voor nodig is.

Architects Collection - Ebios Fire Haarden

Schone verbranding

Bio-ethanol bestaat volledig uit biologische stoffen en zorgt daardoor voor een neutrale milieubalans. Het brandt erg schoon, waarbij er alleen warmte, waterdamp en koolstofdioxide vrij komt. Koolstofdioxide – ook wel CO2 – hebben planten nodig voor de fotosynthese, zonder deze stof kunnen ze niet groeien. Dankzij deze eindeloze cyclus van het opwekken en verbranden van energie – in zekere zin ‘energie-recycling’ – is bio-ethanol een CO2-neutrale brandstof. Alle Ebios Fire haarden zijn technisch zo ontworpen dat bij de ideale verbrandingstemperatuur niet alleen een laag brandstofverbruik gewaarborgd wordt, maar ook een residuvrije verbranding.