Filter

Resultaat 1–30 van de 121 resultaten wordt getoond

EcoSmart Fire haarden kopen?

EcoSmart Fire staat bekend om zijn unieke vuurtafels, vuurpilaren en inbouwhaarden welke zowel binnenshuis als buiten te gebruiken zijn. De hoogwaardige materialen maken de haarden duurzaam en geeft het tegelijkertijd een unieke en moderne uitstraling.

Bij de EcoSmart Fire haarden zijn verschillende accessoires te bestellen, denk bijvoorbeeld aan een glazen opzetrand voor veiligheid en een beschermhoes. Een beschermhoes raden wij altijd aan als de vuurtafel buitenshuis gebruikt wordt. Dit bevorderd namelijk de levensduur van de haarden.

De verschillende toepassingen

EcoSmart Fire heeft veel verschillende toepassingen. Wij zetten het voor je op een rijtje;

EcoSmart Fire branders

De Bio-etanol branders vormen de kern van elke EcoSmart Fire haard. Ze produceren een schone vlam en de losstaande branders hebben geen externe tanks nodig. De materiaalkeuze van roestvrij staal zorgt er voor dat ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. De XL-branders bieden een lineaire vlam, terwijl de BK5-branders een instelbare vlam hebben in een compacte behuizing.

EcoSmart Fire inzethaarden

De open haard inzetstukken zijn roestvrijstalen behuizingen waarin de branders van EcoSmart zijn ondergebracht. Ze kunnen in muren of kasten worden geïnstalleerd en zijn, net als de branders, geschikt voor binnen en buitengebruik. Alle fireboxen hebben geen vrije ruimte, wat betekent dat de afmetingen van de firebox exact de afmetingen zijn van de opening die je in jouw muur nodig hebt. De fireboxes zijn, net als alle producten van EcoSmart Fire, ontluchtingsvrij en dankzij de nulvrijheidsmaten is de installatie probleemloos.

EcoSmart Fire vrijstaande haarden

De modellen in de Design haarden-reeks zijn gemaakt als zelfstandige eenheden en vereisen weinig opstelling en geen installatie. Deze units staan ​​volledig op zichzelf en bieden dezelfde schone brandende vlam als de inbouwhaarden zonder enige installatie vereisten. Gebruikt als een middelpunt in de ruimte of zelfs als een scheidingswand, bieden design haarden de luxe van vuur zonder enige beperking. Je kunt de units zelfs van kamer naar kamer verplaatsen als je je haard moet veranderen.

EcoSmart Fire buitenhaarden

Of ze nu op een tafelblad worden gebruikt of als een gloeiende sfeer langs een pad, EcoSmart’s buitenhaarden bieden een breed scala aan stijlvolle vuurfuncties. De buitenunits zijn gemaakt van staal en glas en zijn ontworpen en gebouwd om het buitenleven te weerstaan. Hoewel standaard gebruik buitenshuis is, zijn ze net zo aantrekkelijk wanneer ze in een binnenomgeving worden gebruikt, waardoor ze kunnen worden verplaatst wanneer het weer het toelaat.

Elk seizoen is een goed seizoen om te genieten van EcoSmart Fire. Alle producten zijn zeer veelzijdig en ontworpen om op talloze manieren te worden gebruikt met duurzame materialen.