Gala Flora 435 elektrische schouw

2.444,00 incl. BTW

De Gala van Faber is een elektrische waterdamp haard met een composiet marmeren schouw: de Flora 435. De schouw kan klassiek of modern worden uitgevoerd met gepolijste of gezoete afwerking.

✓ Klassiek en modern design
✓ Overal te plaatsen; plug en play principe
✓ 2 jaar garantie

 

Beschrijving

Dimplex Gala Flora 435 met schouw kopen?

De Gala Elektrische Haard met Opti-Myst®-technologie is ontworpen met de visie om tijdloos te zijn. De vorm, het materiaal en de afwerking zorgen voor het accentverschil wat je haard passend kan maken voor je interieur. Dimplex heeft ervoor gekozen om composiet marmer te gebruiken voor de schouwen. Bij composiet marmer wordt een mengsel van marmergruis gemengd met een kunsthars wat wordt gegoten tot blokken die verwerkt worden tot schouwen. Dit zorgt voor gegarandeerde kwaliteit en een onderhoudsvrije afwerking. Daarnaast is deze steen duurzaam, zeer hard en door de dichte bovenlaag minder gevoelig voor vuil aanhechting. De haard is niet afhankelijk van een rookafvoersysteem en hoeft alleen in het stopcontact gestoken te worden. Er geen gebruik gemaakt van haardhout of een ander soort brandstof. Dit maakt de haard veilig, duurzaam en zeer gemakkelijk in gebruik. De Gala bevat een onderblok waarop de brander rust. Dit geeft samen met de decoratieve houtblokken een echt houthaard effect. Bijgeleverd wordt een afstandsbediening waardoor de haard gemakkelijk vanaf een afstand kan worden ontstoken en de vlam worden gereguleerd voor diverse sferen.

Opti-Myst® techniek

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Model

Serie

Vorm

Kleur

Materiaal

Vuurbron

Merk

Inhoud brander

,

Vuurzicht

Vuurvoorziening

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gala Flora 435 elektrische schouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *