Filter

Toont alle 14 resultaten

Glammfire bio-ethanol haarden kopen

De haarden van Glammfire zijn prachtig om te zien. De kennis van tientallen jaren wordt in elk werk gestort, door de meest ervaren en wijze handen van onze vakmensen. Glammfire produceert niet massaal en neemt alle tijd die nodig is om nobele materialen om te zetten in echte kunstwerken die waarde toevoegen aan de meest exclusieve woningen en plaatsen over de hele wereld. 

De verschillende haarden van Glammfire worden ontworpen en handgemaakt in Monção, Portugal, die passen in een nieuwe levensstijl, welke gezien kan worden als het hart van het huis. Glammfire laat zich door alles inspireren: natuur, tijdperk / periode, land / stad, kunst, cultuur enzovoort. De haarden zijn zorgvuldig gemaakt van de hoogste premium materialen zoals roestvrij of geroest cortenstaal, lakken, titanium coating, houtsoorten zoals ebbenhout, leer, gelakte vezels glas, keramiek, gouden blad, weersbestendig meubelstof, geoxideerde kuiper, gehard glas of natuursteen. De rijke collecties exclusieve open haarden overtreffen de magie van vuur en bied je een onderscheidende manier om te genieten en je levensmomenten te vieren.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar binnen het productassortiment van Glammfire. Hoogwaardige kwaliteit haarden met oog voor design. Denk bijvoorbeeld aan;

Glammfire bio-ethanol haarden

Glammfire produceert unieke bio-ethanol haarden zoals tafelhaarden, vrijstaande haarden, plafondhaarden, haardmeubels en muurhaarden. Deze haarden laten een prachtige vlammenspel zien welke branden op het vloeistof bio-ethanol. Deze haarden worden gebruikt voor luxe interieurs en interieur projecten over de hele wereld, van hotels tot privé ruimtes.

Glammfire elektrische haarden

Daarnaast zijn er verschillende elektrische haarden verkrijgbaar met unieke technologieën. Denk hierbij aan elektrische wandhaarden, cassettes en inbouw haarden. Gemaakt van de meest duurzame materialen en unieke designs; met Glammfire haal je echte unieke haarden in huis. De waterdamp haarden van Glammfire brengen een zeer realistische vlammenspel in huis.

Glammfire buitenhaarden

De buitenhaarden zijn uniek door hun vormgeving en design: hout gestookte of op gas gebaseerde buitenhaarden welke je nog nergens anders hebt gezien. Unieke designs, unieke mogelijkheden zoals een grote vuurpit met bijpassende stoelen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Crea7ion EVO Plus-technologie

GlammFire ​​maakt een upgrade van het Crea7ionEVO-assortiment dat nu Plus is. Een samenvoeging van technologie en innovatie: een geïntegreerd automatisch vulsysteem en een innovatief systeem uitgerust met een handige interface. 

Glammfire haarden: oog voor design met Portugese vakmanschap.