Filter

Resultaat 1–30 van de 45 resultaten wordt getoond

Happy Cocooning vuurtafel kopen

Happy Cocooning brengt met zijn Cocoon Tables de gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen en balkons in Nederland en andere landen. Door het gebruik van de gasbrander, creëer je de sfeer van echt vuur, maar zorg je niet voor de overlast wat je normaal hebt bij een houtkachel. De Happy Cocooning vuurtafels zijn gemaakt van oersterke en duurzame materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Ontdek verschillende mogelijkheden

De klassieke vuurtafels van Happy Cocooning zijn modulair en zijn daarmee geheel aan te passen naar eigen wensen! Of je nou je vuurtafel wilt ombouwen tot een wine table met een ingebouwde wijnkoeler, of je het wilt voorzien van handige side tables of helemaal afgewerkt wilt hebben met beschermhoezen en afdekplaten, álles is mogelijk. Met de nieuwe grill plaat en pizzasteen kan je nu ook je Cocoon vuurtafel omtoveren tot een buiten bbq. Kortom, lekker lang genieten in de buitenlucht met de sfeervolle producten van Happy Cocooning!

Verschillende type vuurtafels

Happy Cocooning brengt verschillende type vuurtafels op de markt. Met verschillende vormen, materialen en kleurgebruik, speelt het in op de vraag binnen de markt.

Vuurtafels van aluminium

De nieuwste vuurtafels van Happy Cocooning zijn gemaakt van aluminium. Deze strak vormgegeven vuurtafels hebben een standaard ingebouwde ruimte voor de gasfles zodat deze niet in het zicht is en een aparte ruimte waar je spullen in kan opbergen, wel zo handig!

Vuurtafels van (teak)hout

Daarnaast zijn er vuurtafels van verschillende typen hout beschikbaar. Gemaakt van gerecycled teakhout zijn deze vuurtafels ook nog een milieubewuste keuze.

Vuurtafels van composiet

De meest bekende vuurtafels van Happy Cocooning zijn toch wel de vuurtafels gemaakt van composiet. Deze oersterke en weerbestendige vuurtafels geven een industriële look aan je tuin en zullen niet verkeerd staan in je veranda.

Lounge & Dining (sta)tafels

Happy Cocooning speelt in op de trend van langer in de tuin blijven zitten. Steeds meer mensen hebben behoefte aan in de buitenlucht eten met vrienden of familie en gezellig rond een open vuur zitten. Met de lounge & dining modellen kan je rond het vuur heerlijk staan of zitten met een wijntje en een hapje. Ideaal voor tijdens een lange zomeravond waarbij het in de avond langzaam afkoelt.