Filter

Toont alle 17 resultaten

Hein & Haugaard haarden kopen

Ben je op zoek naar iets unieks en heb je geen zin in aansluitingen met haarden en al het moeilijke gedoe wat er bij komt kijken? De bio-ethanol haarden van Hein & Haugaard zijn simpel neer te zetten, op te hangen of aan de muur te bevestigen! Enkel nog het bio-ethanol toevoegen en je nieuwe haard zorgt voor warmte en een perfecte ambiance binnen jouw interieur. De haarden worden standaard meegeleverd met een bio-ethanol brander van 1,5 liter wat voor 6 uur brandplezier staat. De Gigas 100 bio-ethanol haard is zelfs voorzien van een 4 liter brand tank.

Hein og Haugaard: 100% handwerk, pure Scandinavische kwaliteit

Handgemaakt, ontworpen en gefabriceerd in Noord-Jutland. 100% handwerk met hoogwaardige materialen. Dat Hein & Haugaard voor kwaliteit staat, dat wisten we al! Dat is te zien aan de details en het vakmanschap als we de haarden zien. Maar Hein & Haugaard staat ook voor hun kwaliteit en haarden! Geniet namelijk van een levenslange garantie op de haarden zelf en zelfs 5 jaar op de bio-ethanol brander! Dat is pas voor kwaliteit staan.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

De haarden worden meegeleverd met bevestigingsmateriaal om het gemakkelijk op te hangen voor aan het plafond of aan de muur. Met de robuuste, maar toch moderne uitstraling, zijn deze bio haarden toepasbaar in elk gewenst interieur. De haarden zijn verkrijgbaar in het zwart, staal, ‘raw’ en oxide (roest kleurig). Daarnaast geven deze haarden door de unieke, maar toch ‘open’ design een prettige warmte af. Kortom, heerlijk genieten. De Hein og Haugaard haarden kunnen zowel aan het plafond bevestigd worden, alsmede neergezet worden op de vloer. Dit kan op elke type vloer en vormt geen gevaar.

Binnen of buiten genieten?

Door de robuuste materiaalkeuze, zijn de haarden van Hein & Haugaard ook ideaal voor buiten gebruik. Verschillende interieur specialisten hebben de haard geïnstalleerd in bijvoorbeeld een veranda. Ook op je terras zal een UFO vrijstaande haard gaaf staan. Zo breng je echt wat sfeer mee binnen en buitenshuis.