Hemmet Flora 435 elektrische schouw

2.434,00 incl. BTW

De Hemmet van Dimplex is een elektrische waterdamp haard met een composiet marmeren schouw: de Flora 435. De schouw kan klassiek of modern worden uitgevoerd met gepolijste of gezoete afwerking.

✓ Klassiek en moderne schouw
✓ Overal te plaatsen; plug en play principe
✓ 2 jaar garantie

Wissen
 

Beschrijving

Dimplex Hemmet Flora 435 schouw kopen

Als je kiest voor de Hemmet Elektrische Haard van Dimplex (Faber) met Opti-Myst®-technologie, dan houd je van een klassiek design. De vorm, het materiaal en de afwerking zorgen voor het accentverschil wat je haard passend kan maken voor je interieur. Dimplex heeft ervoor gekozen om composiet marmer te gebruiken voor de schouwen. Bij composiet marmer wordt een mengsel van marmergruis gemengd met een kunsthars wat wordt gegoten tot blokken die verwerkt worden tot schouwen. Dit zorgt voor gegarandeerde kwaliteit en een onderhoudsvrije afwerking. Daarnaast is deze steen duurzaam, zeer hard en door de dichte bovenlaag minder gevoelig voor vuil aanhechting. Om het gebruiksgemak te optimaliseren wordt een afstandbediening bijgeleverd en kan de vlammensterkte ingesteld worden. Ter decoratie zijn houtblokken in de haard geplaatst welke het echte rookeffect van een houthaard geven.

Opti-Myst® techniek

Het vlammenspel wordt voorzien door een Opti-Myst® systeem welke opstijgende waterdeeltjes verlicht en daarmee het zich van echt vuur nabootst. Dit systeem heeft alleen niet de nadelen van een echte houthaard zoals een sterke geur of vonken. Dit maakt de haard veilig en gemakkelijk in gebruik. De haard werkt op elektriciteit en kan in het stopcontact worden gestoken, gevuld met water en zal zo binnen enkele minuten de kamer van sfeer en warmte voorzien. Om het gebruiksgemak te optimaliseren wordt een afstandbediening bijgeleverd en kan de vlammensterkte ingestelt worden. Ter decoratie zijn houtblokken in de haard geplaatst welke het echte rookeffect van een houthaard geven. De Hemmet inzethaard komt in twee uitvoeringen: in een zwarte kleur of in messing. Dimplex Opti-Myst®. De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar
Merk

Model

Serie

Vorm

Materiaal

Vuurbron

Vuurzicht

Instelbare vlam

Kleur

, ,

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hemmet Flora 435 elektrische schouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *