Filter

Toont alle 7 resultaten

Le Feu bio-ethanol haard kopen

Le Feu is van Franse komaf en betekent “vuur”, wat verwijst naar de warme, gezellige en romantische sfeer die bij een haard heerst. Le Feu heeft een grote passie voor design, inrichting en vuur en deze elementen zijn de pilaren van de innovatieve producten welke zij maken. Le Feu heeft het zeer gemakkelijk gemaakt om te genieten van een prachtige design bio-ethanol haard. Of deze nou gebruikt wordt in huis, op het balkon of in de tuin.

Onze designs zijn geproduceerd volgens de wereldberoemde Scandinavische principes waarbij de combinatie van functionaliteit en tijdloze esthetiek centraal staat. Deze twee principes komen samen als een eenheid die minimalisme uitstraalt en iets zachts, gezelligs, en elegants toevoegt aan elke ruimte waar je de bio-ethanol haard van Le Feu ook maar plaatst. De bio haarden zijn bijna zwevend, wat een magisch gevoel geeft.

Soorten Le Feu haarden

De bio-ethanol designhaarden van Le Feu spelen in op verschillende toepassingen en interieurwensen. De designs zijn geproduceerd volgens de wereldberoemde Scandinavische principes waarbij de combinatie van functionaliteit en tijdloze esthetiek centraal staat. Deze twee dingen komen samen als een eenheid die minimalisme uitstraalt en iets zachts, gezelligs, en elegants toevoegt aan elke ruimte. Le Feu haarden zijn bijna zwevend, wat een magisch gevoel geeft. Lees hieronder meer over de series.

Sky serie

De Sky serie is de meest populaire serie van Le Feu. Zeer uniek en maakt een interieur echt af. Deze plafond bio-ethanol haarden zijn een pronkstuk in je woonkamer en ook gemakkelijk te installeren. Door de verschillende roestvrijstalen stangen welke bij te bestellen zijn, is de haard binnen elke huis op te hangen, ook bij hoge plafonds. De montage is zeer eenvoudig en de kwaliteit van het materiaal en de afwerking is fantastisch. En dat voor een mooie prijs!

Ground Wood serie

De Ground Wood serie is zowel beschikbaar in hogere als in lagere modellen. De Le Feu haarden zijn makkelijk verplaatsbare, vrijstaande bio-ethanol haarden met verschillende afwerkingen. Zo is er de keuze tussen diverse houtsoorten voor de voetstukken, zoals Wengéhout, essenhout of beukenhout. Je kunt de haarden van Le Feu zowel binnen als buiten gebruiken. Door de eenvoud van het design en het gemak van de bio-ethanol brander kan je snel genieten van de sfeer en warmte.

Ground Steel serie

De Ground Steel bio-ethanol haarden zijn dezelfde type haarden als de Ground Wood serie, maar het verschil zit in het type onderstel. De Ground Steel serie van Le Feu heeft een ronde voet met een roestvrijstalen afwerking in zwart of zilver, wat perfect past bij moderne en hedendaagse interieurs.

Deens en Scandinavisch design

Le Feu haarden zijn van Deens fabrikaat. Scandinavië is bekend om de eenvoud van interieurproducten. Dit is ook heel duidelijk terug te zien in het design van Le Feu haarden. Dit vertaald zich door in de eenvoudige installatie. Het installatie proces gaat erg gemakkelijk, want je zet de haarden in slechts 10 minuten in elkaar vanaf het uitpakken van jouw nieuwe Le Feu haard, zodat je snel kunt genieten!