Nissum L Black elektrische wandhaard

847,00 incl. BTW

Een moderene en stijlvolle 3-dimensionele Opti-myst wandhaard. Heeft het voordeel dat het sfeer en warmte geeft maar niet de geur en gebruiksmoeite van een houthaard!

✓ Bediening via bijgeleverde afstandsbediening
✓ Levensecht en regelbaar vlammenspel
✓ Snel thuis bezorgd binnen NL en BE
✓ 2 jaar garantie

 

Beschrijving

Moderne Nissum L wandhaard kopen

De Nissum Elektrische wandhaard van Dimplex is een stijlvolle hangende haard. De haard is zeer bijzonder aangezien deze niet met werkelijke vlammen werkt. De Nissum heeft een 3-dimensionaal Opti-myst vuurbeeld, wat inhoudt dat opstijgende waterdeeltjes worden belicht waardoor deze een mooi vlammenspel lijken te geven. Dit heeft als groot voordeel dat je wel de warmte en sfeer van een haard in huis haalt, maar niet de moeite van het aansteken van een houthaard hoeft uit te voeren. De haard is vrijstaand en kan aan elke muur worden opgehangen. Op zijn plek zal deze haard van een brandplezier van 10 uur voorzien. Om aanpasbaar te zijn aan elk huis en elke plek in het huis, is de Nissum wandhaard beschikbaar in vier uitvoeringen: zwart, rood en wit hoogglans of in een betonlook. Dit geeft de haard een subtiele, opvallende, strakke of industriële look. Om het echte effect van een haard te geven is deze wandhaard gedecoreerd met houtblokken. Een bijkomend voordeel is dat de vlam van de Diplex Nissum instelbaar is voor elke gelegenheid.

Opti-Myst® techniek

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Gewicht 31 kg
Model

Serie

Vorm

Kleur

Materiaal

Vuurbron

Merk

Vuurzicht

Vermogen

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nissum L Black elektrische wandhaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *