Niva Flora 435 elektrische schouw

1.944,00 incl. BTW

Een uitstekende wandhaard met een levendig vlammenspel door de verlichting van fijne waterdamp door Opti-Myst® technologie.

✓ Klassiek en moderne schouw
✓ Overal te plaatsen; plug en play principe
✓ 2 jaar garantie

Wissen
 

Beschrijving

Dimplex Niva Flora 435 kopen

Als je kiest voor de Niva Elektrische Haard van Dimplex (Faber) met Opti-Myst®-technologie, dan houd je van een klassiek design. De vorm, het materiaal en de afwerking zorgen voor het accentverschil wat je haard passend kan maken voor je interieur. Dimplex heeft ervoor gekozen om composiet marmer te gebruiken voor de schouwen. Bij composiet marmer wordt een mengsel van marmergruis gemengd met een kunsthars wat wordt gegoten tot blokken die verwerkt worden tot schouwen. Dit zorgt voor gegarandeerde kwaliteit en een onderhoudsvrije afwerking. Daarnaast is deze steen duurzaam, zeer hard en door de dichte bovenlaag minder gevoelig voor vuil aanhechting. Direct genieten van het prachtige vlammenspel op waterbasis. De Faber Niva Opti-myst is een sfeervolle inbouwhaard met een realistisch vuurbeeld. Het vlameffect wordt neergezet door de verlichting van zeer fijne waterdamp; de Opti-myst techniek. Dit vuurbeeld is volledig regelbaar en aan te passen naar jouw wensen. Je steekt de stekker in het stopcontact en de haard is klaar voor gebruik. Het enige wat je af en toe moet doen, is het water bijvullen. De Niva is voorzien van de mogelijkheid om naast sfeer ook warmte af te geven. Het verwarmende vermogen is instelbaar, de haard kan 1 of 2 kW warmte leveren.

Opti-Myst® techniek

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar
Model

Serie

Vorm

Materiaal

Vuurbron

Merk

Inhoud brander

Vuurzicht

Vuurvoorziening

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niva Flora 435 elektrische schouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *