Filter

Toont alle 6 resultaten

Planika bio-ethanol haarden kopen?

In de loop der jaren heeft Planika een brede expertise opgebouwd in moderne brandoplossingen en maakt vandaag de meest geavanceerde haarden ter wereld. Alle haard oplossingen zijn beschikbaar met automatische brander, unieke ontwerpen en de meest natuurlijke gouden vlammen. Planika’s missie is om innovatieve en revolutionaire technologieën te bieden die nodig zijn om een ​​geweldig gebruiksgemak en maximale veiligheid te garanderen.

BEV Technology™

De afgelopen jaren heeft de groep ervaren ingenieurs van Planika de meest geavanceerde technologie ontwikkeld; volledig geautomatiseerde bio-haarden. Een geavanceerde microprocessor bewaakt en regelt de open haard voor een goede en veilige werking van het apparaat. De open haard constructie liet toe het brandoppervlak aanzienlijk te verminderen en meer zuurstof aan het vuur te geven, wat resulteerde in een zeer schoon en efficiënt verbrandingsproces zonder ongewenste bijeffecten, zoals rook, onaangename geur, roet of as. De functie elimineert de noodzaak van extra afzuigsystemen die op de haard moeten worden aangesloten. 

Werking BEV systeem

Planika BEV technologie
1. Hoofd brandstoftank met brandstof niveau sensoren
2. Automatische brandstof vulsysteem
3. Microprocessor
4. Bio-ethanol damp generator
5. Verbrandingsgebied

Multi veiligheidssensoren

De technologie en de structuur van de open haard zijn zodanig ontwikkeld dat een altijd gelijkmatige en continue vlam ontstaat. Verstoringen in de vuurlijn zijn niet acceptabel. Voor het hoogste niveau van veiligheid en comfort is de haard uitgerust met meerdere veiligheidssensoren. Dit helpt om eventuele onregelmatigheden in de werking van het apparaat effectief te detecteren. Dit specifieke ontwerp maakt het mogelijk om het brandproces te stoppen in geval van fouten die kunnen optreden bij de werking van de haard. Met deze technologie beschik je over een volledig gecontroleerd, veilig, schoon en mooi vuur zonder schoorsteen of andere harde verbindingen.
veiligheidssensoren

Automatische bijvul systeem

Door de automatische bijvul systeem, wilt Planika het bijvullen van de haard versimpelen. De speciaal ontworpen pomp communiceert met het apparaat en levert de benodigde hoeveelheid bio-ethanol. Op deze manier is het risico van overvulling van de tank en gemorste brandstof effectief geëlimineerd.

Waarom Planika?

Naast dat de haarden overal ter wereld gewaardeerd worden, van de Hilton en Mariott hotels tot grootschalige inbouwprojecten, zetten wij de voordelen op een rijtje;

voordelen Panika