Thermisto Vuurtafel

687,00 incl. BTW

Een vuurtafel die in elke tuin of terras thuishoort en perfect gebruikt kan worden als statafel. De bijgeleverde glazen omranding houdt het vuur vrij van handen en de wind.

Wissen
Artikelnummer: AR-GH180330 Categorieën: , ,
 

Beschrijving

De Thermisto vuurtafel van Arpe past perfect in elke tuin of terras. De hoogte van deze tafel maakt hem bij uitstek geschikt om als sta tafel gebruikt te worden. Door het ingebouwde bediendingspaneel wordt binnen een enkele druk op de knop een sfeervol en warm vuurspel gecreëerd, zonder geur en rookvorming. Door de circelvormige gasring wordt het vuur gelijkmatig over de haard verdeeld, zodat deze er vanaf elke kant even indrukwekkend uitziet. Deze ring wordt subtiel buiten zicht gehouden door de bijgeleverde lavastenen die naast een bijdrage aan het uiterlijk, ook bijdragen aan een gelijkmatige verdeling van de warmte aan de omringende ruimte. De gasfles kan uit het zicht worden geplaats in de daarvoor bestemde ruimte binnen de vuurtafel. De bijgeleverde glazen omranding houdt het vuur veilig buiten bereik van handen en zorgt tevens voor een goede bescherming tegen de wind, waardoor het vlammenspel altijd kalm blijft branden.

De Thermisto vuurtafel is beschikbaar is een houtkleur en betonkleur waardoor u deze goed kunt laten aansluiten bij de tuin of terras waar deze in geplaatst wordt. Beiden uitvoeringen zijn gemaakt van composiet. Dit is een onderhoudsvrij materiaal dat garandeerd dat de haard jarenlang meegaat.

Extra informatie

Gewicht 65 kg
Afmetingen 88 × 88 × 106 cm
Kleur

,

Materiaal

Vuurbron

Merk

Vuurzicht

Garantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thermisto Vuurtafel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *