Filter

Resultaat 1–30 van de 39 resultaten wordt getoond

Xaralyn haard kopen

Een fraaie haard voegt stijl en sfeer toe aan elke kamer en er zijn maar weinig haarden die hier beter in slagen dan de sfeerhaarden van Xaralyn. Dit merk biedt tal van haarden, klein en groot, losse exemplaren en inzethaarden en zelfs prachtige haarden en zuilen voor buitengebruik. Kijk rond in de collectie en je zult je absoluut geïnspireerd voelen. Dus: voor wat voor soort haard ga jij? De haarden van Xaralyn werken over het algemeen op bio ethanol, hetgeen hen geschikt maakt voor toepassing in elk huis. Extra knap is dat zowel de klassieke haarden als de moderne varianten qua design grote indruk maken. Kwaliteit komt bij dit merk dus in vele vormen.

Vuurbron bio-ethanol of elektriciteit

Wat is de ideale Xaralyn haard voor bij jou thuis? Dat ligt natuurlijk geheel aan jouw smaak en interieur. Een ding is zeker: in de collectie van Haardcenter zul je absoluut kunnen slagen, want wij bieden voor ieder wat wils. Van grote, klassieke haarden (maar dan niet brandend op hout, maar op bio ethanol dus er is geen traditionele afvoer benodigd) tot kleine, trendy designhaarden: je kunt jouw favoriete exemplaar eenvoudig vinden, want deze haarden zijn altijd uitgesproken in een bepaalde richting.

Afvoerloze haarden van Xaralyn

Bijna overal waar verbranding optreedt, is wel sprake van enige vorm van vervuiling, maar de haarden van Xaralyn kunnen absoluut geclassificeerd worden als schone haarden. Zo zijn er naast haarden op bio ethanol ook waterdamp haarden, elektrische haarden en sfeerhaarden waarbij geen klassiek rookkanaal benodigd is. Wel de uitstraling, niet de nadelen. Dankzij het brede aanbod heeft Xaralyn bovendien voor bijna iedereen wel een passende oplossing, passend bij je budget.

Om de techniek van de haarden van Xaralyn te verbeteren en vooral veiliger te maken richt Wilfred Kos het bedrijf Clean Fire System op. Clean Fire System houdt zich vanaf dat moment bezig met het ontwikkelen van veilige en duurzame brandsystemen voor haarden zonder rookkanaal.

In 2005 krijgt Clean Fire System het wereldwijde patent op een bio ethanol brander met een keramische steen, de keramische brander. Deze bio ethanol branders met keramisch steen is een revolutie in veiligheid en zelfs zuiniger in gebruik dan de tot op dat moment bestaande systemen. Een absoluut veilig systeem welke overal binnenshuis gebruikt kan worden zonder rookkanaal, een systeem dat gebruik maakt van een niet-fossiele brandstof en CO2 neutraal is. Clean Fire System biedt hiermee een schoon alternatief voor houtkachels en gashaarden.

Xaralyn biedt een assortiment veilige en zuinige bio ethanol haarden, energiezuinige LED haarden en verschillende meubelen waarin de haarden toegepast kunnen worden. Heb je vragen over de haarden? Neem dan contact op met onze haardspecialisten via vele contactmogelijkheden.