Bio ethanol haard tafelmodel

De bio ethanol haard voor op tafel zal echt iets unieks zijn voor in je woonkamer. Doordat de meeste tafelhaarden een voetstuk hebben, hoef je nergens rekening mee te houden, doordat het simpelweg alleen op de tafel geplaatst hoeft te worden. Wij adviseren wel om niet teveel rond de tafelhaard neer te zetten en uit de buurt te houden van decoratie, bloemen of laaghangende lampen.

Wij raden aan om met het bijvullen even ruim de tijd te nemen voordat de bio-ethanol tafelhaard is afgekoeld. Neem hier minimaal 10 minuten de tijd voor. Schuif vervolgens de afdekplaat van de ingebouwde brand tank open en probeer het bio-ethanol met behulp van een kleine trechter te vullen binnen de reservoir. Zorg er voor dat je niet morst en dat de reservoir niet helemaal gevuld wordt. Dek vervolgens de reservoir netjes af en steek de bio-ethanol haard voorzichtig aan. Hou voldoende afstand met het gezicht om zo op een veilige manier te genieten van velen branduren.

Geschikt voor buiten?

Onze collectie aan bio ethanol tafelhaard kan je voor zowel binnen als buiten gebruiken en is vrij gemakkelijk in gebruik. Met de ingebouwde opslag waarbij bijvullen vrij gemakkelijk is, kan je urenlang brandplezier hebben. Zo kan je heerlijk genieten binnen- en buitenshuis van je nieuwe haard en worden de late zomeruurtjes in je tuin extra gezellig! Zo hebben wij tafelhaarden van Happy Cocooning, EcoSmart Fires, Spartherm en Xaralyn. Zodra je een bio-ethanol tafelhaard gebruikt voor buiten, voorkom dan wel grote regenbuien. Het is raadzaam om de tafelhaard af te dekken of binnenshuis te plaatsen zodra het gaat regenen. Zo zorg je er voor dat je langer kan genieten van je bio tafelhaard.

Mocht het zo zijn dat je toch liever een bio-ethanol haard vrijstaand wilt hebben of hangend, bekijk dan ons totale bio-ethanol haarden aanbod of vraag naar de mogelijkheden bij een van onze specialisten!