Bio-ethanol tafelhaarden kopen?

Een bio-ethanol tafelhaard is een compacte, vrijstaande bio-ethanol haard welke geschikt is om direct op een tafel te plaatsen. De bio ethanol haard voor op tafel zal echt iets unieks zijn voor in je woonkamer. Doordat de meeste tafelhaarden een voetstuk hebben, hoef je nergens rekening mee te houden, doordat het simpelweg alleen op de tafel geplaatst hoeft te worden. Wij adviseren wel om niet teveel rond de tafelhaard neer te zetten en uit de buurt te houden van decoratie, bloemen of laaghangende lampen. Dit vanwege de brandveiligheid. Bij een tafelhaard op bio-ethanol is er rekening gehouden met de materiaalkeuze, zodat deze ook geschikt is om op een tafel te zetten. 

Bio ethanol haard tafelmodel

Wij raden aan om met het bijvullen even ruim de tijd te nemen voordat de bio-ethanol tafelhaard is afgekoeld. Neem hier minimaal 10 minuten de tijd voor. Schuif vervolgens de afdekplaat van de ingebouwde brand tank open en probeer het bio-ethanol met behulp van een kleine trechter te vullen binnen de reservoir. Zorg er voor dat je niet morst en dat de reservoir niet helemaal gevuld wordt. Dek vervolgens de reservoir netjes af en steek de bio-ethanol haard voorzichtig aan. Hou voldoende afstand met het gezicht om zo op een veilige manier te genieten van velen branduren. Maar daarna is het natuurlijk genieten geblazen. Hou je van een kaarsje aansteken bij het diner of borreltje na het eten? Waarom niet meteen uitpakken? Een tafelhaard op bio-ethanol is de geschikte haard om aan te steken wanneer het gezellig wordt. Doe de lichten uit, bio-ethanol tafelhaardje aan en genieten maar! Daarnaast is een bio-ethanol tafelhaard de geschikte haard om uit te proberen of een bio-ethanol haard iets voor jou is. 

Is een bio-ethanol tafelhaard geschikt voor buiten?

Onze collectie aan bio ethanol tafelhaard kan je voor zowel binnen als buiten gebruiken en is vrij gemakkelijk in gebruik. Met de ingebouwde opslag waarbij bijvullen vrij gemakkelijk is, kan je urenlang brandplezier hebben. Zo kan je heerlijk genieten binnen- en buitenshuis van je nieuwe haard en worden de late zomeruurtjes in je tuin extra gezellig! Zo hebben wij tafelhaarden van Happy Cocooning, EcoSmart Fires, Spartherm en Xaralyn. Zodra je een bio-ethanol tafelhaard gebruikt voor buiten, voorkom dan wel grote regenbuien. Het is raadzaam om de tafelhaard af te dekken of binnenshuis te plaatsen zodra het gaat regenen. Zo zorg je er voor dat je langer kan genieten van je bio tafelhaard.

Wat heb je nodig bij een bio tafelhaard?

In principe (en gelukkig) niet veel. Wij adviseren altijd om er in ieder geval een starterspakket bij te bestellen. In een gemiddelde tafelhaard gaat zo'n 0,5 liter brandstof. Bio-ethanol gaat per liter, dus daarmee zit je in ieder geval al safe. Met een trechter kan je handig een bio-ethanol tafelhaard vullen, omdat sommige tafelhaarden opzetranden en/of beschermglas hebben. Met een trechter voorkom je spillen tijdens het vul proces. Met een lange aansteker steek je de bio-ethanol tafelhaard veilig aan en kom je er makkelijker bij. Met een microvezel doek kan je de tafelhaard schoonhouden en al deze onderdelen zitten tezamen met bio-ethanol vloeistof in onze starterspakketten! 

Mocht het zo zijn dat je toch liever een bio-ethanol haard vrijstaand wilt hebben of hangend, bekijk dan ons totale bio-ethanol haarden aanbod of vraag naar de mogelijkheden bij een van onze specialisten!