Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Top 4 mooiste waterdamp haarden
Sophie
04 Jul 22
Top 4 mooiste waterdamp haarden

Als je op zoek bent naar een zeer realistische elektrische haard, is een waterdamp haard iets voor jou! De opti-myst techniek zorgt voor een vlammenspel dat bijna niet van echt vuur te onderscheiden is. Hoe dat werkt? Het water in het waterreservoir wordt verwarmd waardoor damp ontstaat. In combinatie met LED verlichting lijkt de damp op echt vuur.

Het voordeel van waterdamp haarden is dat ze veilig zijn, aangezien er geen echt vuur vrij komt. Dit maakt het een perfecte keuze voor mensen met kinderen of huisdieren.

Wil je meer weten over waterdamp haarden? Klik dan hier.

Top vier mooiste waterdamp haarden

Design Fires - Mystic Steamfire

Dit Scandinavische merk heeft prachtige waterdamp haarden van een hoog segment. Door het strakke design passen deze haarden in ieder modern interieur. De Mystic Steamfire is verkrijgbaar in verschillende formaten en kan ingebouwd worden in elk soort meubel.

Het 3D vlammenspel is bijna niet te onderscheiden van echt vuur. Doordat water verdampt in combinatie met oranje LED verlichting, zorgt dit voor een realistisch vlammend effect. Je kunt de haard vullen door middel van een pomp en slang, wat het bijvullen heel makkelijk maakt.

Je shopt de Mystic Steamfire hier. Je kunt de haard ook brandend zien in onze showroom.

Afire - Prestige

De Prestige is een modulaire waterdamp haard. Dit betekent dat je de haard kunt aanpassen in lengte. Bijzonder aan deze haard is dat er maar liefst 15 verschillende kleurstanden op zitten. Zo kun je de haard instellen in het oranje, rood, groen, blauw, paars etc. Dit zorgt voor een speels effect en is echt een must voor de liefhebber van gadgets! Daarnaast kun je de snelheid en de grootte van de vlammen aanpassen met een afstandsbediening. Optioneel kun je er een knispermodule bij krijgen. Hierbij hoor je een zacht knetterend geluid, alsof er echt vuur aan het branden is.

Je shopt de Prestige hier. Je kunt de haard ook brandend zien in onze showroom.

Safretti - Mistero

De Mistero is een luxueuze haard met een zeer realistisch vuurbeeld. De donkeroranje vlammen lijken nét echt. Je kunt de haard optioneel aansluiten op een waternet, waardoor handmatig bijvullen verleden tijd is. Zo kun je oneindig lang branden! De haard is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en je kunt hem helemaal naar jouw wens maken aan de hand van de verschillende opties die beschikbaar zijn. Zo kun je kiezen uit twee verschillende kleuren bovenplaat. Nog een leuk extraatje: de haard kan met een smartphone bedient worden.

Je shopt de Mistero hier. Je kunt de haard ook brandend zien in onze showroom.

Dimplex - Cassette

Deze haard onderscheidt zich ten opzichte van de rest, omdat de Cassette houtblokken bevat. Daarnaast heeft de haard een knisperend geluid, waardoor het lijkt alsof er echt vuur aan het branden is. Dit maakt de haard nóg realistischer. De Cassette is geschikt om in te bouwen in tafels, wanden of een bestaande haard. De haard is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen die je aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je een meterslang vuurbed creëren: perfect voor bijvoorbeeld horecagelegenheden.

De Cassette kan aangesloten worden op het vaste waternet waardoor je de haard niet continu hoeft bij te vullen. Met een gevuld waterreservoir brandt de haard ongeveer 8-10 uur. 

Je shopt de Casette hier. Je kunt de haard ook brandend zien in onze showroom.

Sophie
04 Jul 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta