Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Wat verbruikt een bio-ethanol haard?
Sophie
30 May 22
Wat verbruikt een bio-ethanol haard?

In deze blogpost geven we antwoord op een veelgestelde vraag: wat is het verbruik van een bio-ethanol haard? En wat zijn de kosten van zo'n haard?

Wat verbruikt een bio-ethanol haard?

Het verbruik hangt af van verschillende factoren. Het type haard speelt natuurlijk een grote rol. Een haard met grote brandlijn zal uiteraard meer verbruiken dan een kleine haard. Deze hebben meer inhoud en een langere brandtijd, waardoor de verbruikskosten hoger liggen. Sommige haarden hebben verschillende standen en vuurhoogtes. Wanneer je de haard op de hoogste stand zet, zal het verbruik ook toenemen. 

Gemiddeld gezien kun je met 1 liter bio-ethanol ongeveer 2 uur genieten van een vuurtje. Een literfles bio-ethanol kost rond de €3,33. Dit betekent dat de verbruikskosten zullen uitkomen op €1,65 per uur.

Hoewel de vloeistof wat geld kost, is een bio-ethanol haard goedkoper dan een houtkachel of gashaard. Je hebt namelijk geen afvoerkanaal nodig waardoor je geen afvoerpijp in huis hoeft te laten bouwen. De haard kun je letterlijk overal plaatsen, wat enorm scheelt in de kosten. Daarnaast valt er ook nog flink te besparen op bio-ethanol vloeistof in onze webshop! Hoe meer flessen je bestelt, hoe hoger de korting die je krijgt. En zeg nou zelf: je kunt nooit genoeg flessen bio-ethanol hebben! 

Sophie
30 May 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta