Filter

Toont alle 23 resultaten

Vuurpilaren kopen

De vuurpilaren hebben verschillende warmtebronnen, je hebt namelijk de keuze uit vuurpilaren met gas en vuurpilaren op bio-ethanol brandstof. Sommige vuurpilaren kunnen vast neergezet worden op een plek in je tuin, andere zijn zelfs verrijdbaar. Dit is handig voor het verplaatsen van je vuurpilaar haard. Zorg altijd voor goede bescherming. Veel vuurpilaren worden geleverd met beschermhoes. Bij de pilaren waar dat niet van toepassing is, raden wij aan de haard afgeschermd op te bergen of in je veranda / onder je overkapping neer te zetten.

Vuurzuilen kopen

Een vuurzuil is een stuk gezelligheid voor in de tuin. Deze vuurzuilen kunnen overal geplaatst worden en zijn resistent tegen weersinvloeden. Veel vuurzuilen voor buiten worden met beschermhoes meegeleverd. Als dit niet het geval is, adviseren wij om de vuurzuil bij strengere vorst of slecht weer de vuurzuil op te bergen onder een overkapping of veranda. Dit om de duurzaamheid van je vuurzuil te vergroten. Onze vuurzuilen zijn in verschillende formaten en materialen te krijgen, denk aan plaatstaal, composiet en roestvrijstaal. Doordat een vuurzuil compact is en smal, is het ideaal voor stadstuinen en kleine tuinen. Voor de mensen welke gemak zoeken zijn er ook nog verrijdbare vuurzuilen beschikbaar.

Vuurzuil op gas

Een vuurzuil op gas is een zuil met een ingebouwde gasfles welke volledig verwerkt is. De hoogwaardige vuurzuilen voor je terras hebben een ingebouwde gashaard waarmee je eenvoudig de gewenste warmte kan afstellen. Voor alle vuurzuilen uit de collectie is een gasfles met propaan of butaan geschikt. In de vuurzuilen is ruimte voor een gasfles van 5 kilogram.

Vuurzuil bio-ethanol

Een vuurzuil bio-ethanol is een vuurzuil met een ingebouwde bio-ethanol brander. Deze bio-ethanol brander bevat een reservoir welke brandt op het vloeistof bio-ethanol. Deze dient bijgevuld te worden zodra het leeg is. Gemiddeld kan je minimaal 6 uur genieten van je vlammenspel van een vuurzuil op bio-ethanol.