Merken

Bij Haardcenter doen we ons best een zo gevarieërd mogelijk aanbod in haarden aan te bieden. Zo bieden wij ondertussen de merken van al meer dan 8 leveranciers. Elk merk creeërt haarden met unieke eigenschappen en uiteenlopende designs. Ben je op zoek naar een haard van een specifiek merk? Op deze pagina vind je alle merken die wij aanbieden en vind je direct wat je nodig hebt!

Arpe haarden

Arpe haarden kenmerken zich door de uiteenlopende designs in tuin- en terrashaarden die al in en op velen terrassen en tuinen in Nederland te vinden zijn. Door de volledige focus op haardmodellen voor buiten, ontwikkeld Arpe zich op dit gebied alsmaar verder. Zo worden tuinhaarden uitgebreid met barbecue functionaliteiten en wordt er constant gewerkt aan betere manieren van vonk- en rookafvoer.

Bonfeu tuinhaarden

Het met bonfeu creeërt haar haarden eigenhandig waarbij de productserie die zij aanbied een unieke look-and-feel heeft. De tuin- en terrashaarden van Bonfeu staan bekend om het strakke en simplistische uiterlijk en zijn dan ook toepasbaar in vrijwel elk tuininterieur.

Faber haarden

Eén van de grootste haardproducenten van Nederland is Faber. Deze leverancier kenmerkt zich in het uitgebreide aanbod aan haarden waarin verschillende en bovenal unieke vuurmethodes worden gehanteerd. Zo heeft Faber een patent op de Opti-flame en Opti-virtual technieken waarbij middels Led en waterdamp een realistisch voorbeeld wordt gecreeërd. Naast deze innovaties, hanteerd Faber ook een groot aantal elektrische-, gas- en buitenhaarden

Gardenflame tuinhaarden

Gardenflame focust zich liever op kwaliteit dan kwantiteit. Het merk heeft een klein assortiment waarbij de focus ligt op het vakmanschap van de haarden. Elke haard wordt tot in perfecte ontwikkeld en staat garant voor jarenlang plezier en gezelschap. Zoals de naam al doet vermoeden beperkt dit merk zich tot haarden voor buitengebruik.

Gardenmaxx tuinhaarden

Een opvallende selectie aan haarden is afkomstig van dit mooie merk. Alle haarden van Gardenmaxx zijn verkrijgbaar in zowel moderne zwart stalen uitvoeringen als cortenstaal. Van authentieke buitenhaarden voor warmte, tot grote opvallende designs die naast warmte en plezier ook een ware eye-catcher is elke tuin of terras zullen zijn, Gardenmaxx biedt het allemaal.

Happy NME haarden

Een modern merk met een moderne serie aan haarden. Happy NME heeft haar voornaamste focus gelegd op het verreiken van de terrassen in Nederland. Middels haar eigen ontwikkelde HELLO!-serie kan elk terras omgetoverd worden tot een bron van warmte en sfeer middels een simpele plaatsing. Naast kleinere modellen, bevat dit merk ook ware pronkstukken zoals de ‘Sir knight‘, waarmee menig restaurant in Nederland de aandacht op zich vestigt. 

Horus Bio haarden

Het merk dat de haardenmarkt langzaam moderniseert. De uiteenlopende designs afkomstig van het merk Horus Bio kunnen worden omschreven als ware kunstwerken. Niet alleen denkt dit merk na over de praktische warmte en sfeer die een haard biedt, maar wordt ook gespeeld met lichtval en hoe haarden ogen waneer deze niet in gebruik zijn. Een perfect voorbeeld is de ‘Steel tree haard‘ die met zijn opvallende uiterlijk bijna meer als kunst gezien mag worden.

Vauni haarden

De haarden van dit merk zijn direct herkenbaar. Vauni heeft zichzelf definitief op de kaart gezet met de ingang van haar ‘Globe’ serie. Deze unieke serie aan haarden bestaat uit een grote stalen bolvormige koepel die als het ware om een bio-ethanol brander heen vouwt.
Haardcenter is binnen de Benelux de enige online aanbieder van dit merk en hier zijn we dan ook erg trots op!