3 Step Elektrische Inbouwhaard

2.397,00 incl. BTW

De 3 step inbouwhaard dankt zijn naam aan het feit dat deze op drie verschillende manieren kan worden ingebouwd. Dit maakt de haard geschikt voor elk gewenst vuurzicht.

✓ Plug & Play principe
✓ Snelle verzending in NL en BE
✓ 2 jaar garantie

 

Beschrijving

Dimplex 3 Step kopen

De 3 step Elektrische Inbouwhaard van Dimplex beschikt over deze naam omdat hij op drie verschillende manieren ingebouwd kan worden. De haard kan zowel als een 3-zijdige, 2-zijdige of 1-zijdige haard worden ingebouwd. Dit houdt in dat de haard geschikt is voor meerdere plekken en elk gewenst vuurzicht kan bieden. De haard is omhuld in glaswerk wat deze modern en stijlvol maakt. De 3 step is niet afhankelijk van een rookafvoer maar hoeft alleen in het stopcontact gestoken te worden. Daarnaast wordt er niet gebrand me houtblokken bio-ethanol wat de haard veilig en duurzaam maakt. Om het warme en sfeervolle effect van een houthaard na te bootsen zijn er ter decoratie houtblokken toegevoegd. De vlam is instelbaar waardoor de haard geschikt is voor elke situatie. Daarnaast wordt een afstandsbediening bijgeleverd waardoor de 3 step vanaf een afstand kan worden aangestoken en binnen enkele ogenblikken sfeer zal bieden.

Dimplex Opti-Myst®

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Gewicht 30 kg
Merk

Model

Serie

Vorm

Kleur

Materiaal

Vuurbron

Inhoud brander

,

Vuurzicht

Vuurvoorziening

Vermogen

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 Step Elektrische Inbouwhaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *