Albany Elektrische Inbouwhaard

1.477,00 incl. BTW

De Albany is een mooie inbouwhaard welke de sfeer en warmte van een houthaard biedt, maar alleen afhankelijk is van elektriciteit en water door het bijzondere opti-myst effect!

✓ Plug & Play principe
✓ Snelle verzending in NL en BE
✓ 2 jaar garantie

 

Beschrijving

Dimplex Albany kopen

De Albany Elektrische Inbouwhaard van Dimplex is een zwartgekleurde haard welke in een wand of schouw kan worden ingebouwd. De haarden van Dimplex werken met elektriciteit en de albany is hier dan ook van afhankelijk. Verder is er geen rookafvoer, houtblokken of andere soort brandstof nodig om deze haard te laten branden. Dit maakt het mogelijk om de haard op verschillende plekken door heel de kamer te kunnen plaatsen. Daarnaast maakt dit de haard duurzaam en milieuvriendelijk. Een groot bijkomend voordeel van de Albany is dat deze niet alleen sfeer maar ook warmte tot wel 2 kW biedt. Om het gezellige effect van een houthaard na te bootsen, zijn ter decoratie houtblokken aan de haard toegevoegd.

Dimplex Opti-Myst®

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Gewicht 19 kg
Merk

Model

Serie

Vorm

Kleur

Materiaal

Vuurbron

Inhoud brander

,

Vuurzicht

Vuurvoorziening

Vermogen

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

,

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Albany Elektrische Inbouwhaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *