Silverton Elektrische Inzethaard

597,00 incl. BTW

De Dimplex Basket is de oplossing voor een open haard die niet meer gebruikt wordt. Deze haard kan er gemakkelijk in worden geplaatst en met een druk op de knop worden aangezet.

✓ Bediening via gratis bijgeleverde afstandsbediening
✓ Plug & play principe; enkel stopcontact nodig
✓ Met houtstammen als branddecoratie
✓ Instelbare kleureffecten
✓ 2 jaar garantie

 

Beschrijving

Dimplex Silverton kopen

De Dimplex Basket Elektrische Inzethaard is de ideale oplossing voor een ouderwetste open haard die niet meer in gebruik is. De haard kan in de open haard of in een schouw worden geplaatst zonder dat deze de nadelen van een houthaard ondervindt. De haarden van Dimplex werken met elektrisch vuur dat niet van echt te onderscheiden is. De Basket is niet afhankelijk van een rookafvoer en hoeft alleen in het stopcontact gestoken te worden. Geen gedoe meer met houthaard of bio-ethanol maar alleen een druk op de afstandsbediening en de Basket inzethaard gaat aan. Om de sfeer van een houthaard na te bootsen bevat deze haard houtstammen en kolen ter decoratie. Zonder enkele moeite zal de Dimplex Basket sfeer bieden in elke ruimte. Goed om te weten is dat deze haard geen regelbaar vlameffect heeft, in tegenstelling tot de andere Dimplex haarden!

Dimplex Opti-Myst®

De Opti-Myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-Myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Gewicht 11 kg
Model

Serie

Vorm

Kleur

Materiaal

Vuurbron

Merk

Inhoud brander

Vuurzicht

Vuurvoorziening

Vermogen

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

, ,

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silverton Elektrische Inzethaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *