Filter

Resultaat 1–30 van de 56 resultaten wordt getoond

Bio-ethanol buitenhaard kopen?

Een bio-ethanol haard voor buiten zijn bio-haarden van duurzame materialen, meestal composiet, roestvrijstaal of beton. Deze haarden zijn meer resistent tegen weersinvloeden, maar wij adviseren altijd om de haarden goed te onderhouden en te beschermen. Bekijk bijvoorbeeld of er een beschermhoes beschikbaar is, zodat je de haard of brander kan beschermen. In principe zijn alle bio-ethanol haarden geschikt voor buiten, maar met een regenbui of windvlaag kan het zo zijn dat de haard het zwaar te verduren krijgt. Verplaatst je haard dan ook naar een plek waar het veilig en beschut staat. De meeste bio haarden zijn licht qua gewicht en zijn makkelijk te verplaatsen. Bekijk bij de productspecificaties of het van roestvrij staal is gemaakt. Dit kan namelijk tegen regen. Bij plaatstaal of normaal staal kan een regenbui roest veroorzaken. Alhoewel het bij sommige haarden niet verkeerd staat, is het voor veel haarden zonde als dit gebeurt.

Bio-ethanol haard voor veranda

Een bio-ethanol haard voor buiten is ook geschikt voor in de veranda. Hou er rekening mee dat niet alle haarden standaard voorzien zijn van beschermingglas. Omdat een bio ethanol haard toch warmte afgeeft en echte vlammen, is het raadzaam om protectieglas erbij te nemen. Zo kan je rustig genieten in je tuin of veranda zonder het gevaar dat je kind tegen het vlammenspel aankomt. Hou er rekening mee dat er ook goed geventileerd moet worden in een veranda en dat niet alles afgesloten moet worden.

Verschillende mogelijkheden

In ons assortiment zijn er verschillende bio-ethanol buitenhaarden om uit te kiezen. Zo hebben wij vuurpilaren, tafelhaarden, vrijstaande haarden en vuurtafels. Mocht je vragen hebben omtrent een van onze producten, neem dan contact op met een van onze haardspecialisten.