Filter

Resultaat 1–30 van de 101 resultaten wordt getoond

Vrijstaande bio ethanol haard kopen

Het grootste voordeel van een vrijstaande bio ethanol haard, is dat deze sfeerhaarden niet gemonteerd hoeven worden binnen de woning of andere bestemming. Hierdoor kunnen deze haarden makkelijk verplaatst worden en daarnaast vrijwel overal geplaatst worden. De meeste haarden in ons assortiment is met een persoon te verplaatsen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en in elke ruimte toepasbaar. Van je woonkamer, slaapkamer, badkamer tot veranda, alles is mogelijk.

Bio ethanol haard staand

Met een staande bio ethanol sfeerhaard haal je ook gemak in huis. Je hebt er namelijk geen omkijken naar. De brandstof verdampt en de vrijgekomen gassen verbranden volkomen schoon en veilig. Zo is een vrijstaande biohaard een verstandige en duurzame keuze. Mocht je er geen ruimte voor hebben in huis, dan kan je bijvoorbeeld voor een bio-ethanol haard hangend kiezen. Keuze alom.

Bio-ethanol haard roomdivider

Gebruik je vrijstaande haard als echte eyecather of bijvoorbeeld als room divider. Doordat er een ruime keuze is in verschillende stijlen en kleuren past ons aanbod in vrijwel elk interieur. Doordat een vrijstaande vloerhaard geen warmte afgeeft, is het mogelijk om deze op elke type vloer te plaatsen, zonder dat je vloer in gevaar komt.

Geschikt voor buiten

Veel losstaande bio-ethanol haarden zijn in principe gemaakt voor binnenshuis, maar er zijn ook zeker modellen verkrijgbaar binnen ons assortiment welke geschikt zijn voor buitengebruik. Laat je informeren door onze specialisten als je twijfelt bij je keuze. Daarnaast kunnen veel bio-ethanol haarden gebruikt worden voor in de veranda of onder de overkapping! Wij raden altijd aan, als je de keuze maakt om de losstaande haard buiten te houden, deze altijd goed te beschermen middels een beschermhoes. Zo vergroot je de duurzaamheid van de haard en blijft het mooi. Voor veel van de bio-ethanol haarden zijn verschillende accessoires, zoals een beschermhoes, bij te bestellen.