Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Meest realistische elektrische haarden
HC
Dave
04 May 23
Meest realistische elektrische haarden

Steeds vaker kiezen mensen voor alternatieve haarden voor in huis. Wij krijgen vaak klanten in de showroom van Heemskerk met de wens naar een haard zonder rookkanaal (een afvoerloze haard), maar hebben geen idee welke opties er mogelijk zijn en hebben vaak het idee dat elektrische haarden 'nep' ogen. Maar is dat wel zo? Ons antwoord hierop is: nee! Tegenwoordig zijn er zeer realistische elektrische haarden verkrijgbaar. Deze sfeerhaarden zijn voorzien van de nieuwste technieken en ogen nét echt. Daarom krijgen wij steeds vaker de vraag gesteld: 

Wat zijn de meest realistische elektrische haarden? 

Onze specialisten zijn altijd op zoek naar nieuwe merken en nieuwe technieken. Daar worden wij blij van. In een Nederland waar straks een verbod op houtkachels komt en nieuwbouw woningen gasloos worden opgeleverd zijn er alternatieven nodig. Maar wij Nederlanders houden juist wel van een vuurtje. Daarom moet het zo echt mogelijk lijken. En dat vinden wij ook. Daarom hebben onze haard specialisten de ultieme top 10 selectie gemaakt van de meest realistische elektrische haarden welke verkrijgbaar zijn op de markt en binnen ons assortiment welke wij ook elk jaar bijhouden! 

1. Infinix Fires Panoramic HD Series 

Op stipt nummer 1: De Panoramic HD van Infinix Fires. De haard met de meest scherpe, ultra HD vlammenspel, welke in het echt nóg mooier is. Het vlambeeld is zo realistisch, in combinatie met de échte real logs, de verschillende opties (kleuren instellingen, helderheidsinstellingen, bovenverlichting, etc.) en dat allemaal via de afstandsbediening, app óf via je smart home system. Een completere, realistischere elektrische haard is er momenteel niet. 

2. Advanced Fires Panoramic Series 

De Advanced Fires Panoramic is echt een pracht haard. Het is het broertje van de Infinix Panoramic HD welke op 1 staat hierboven, maar dan met een ander, normaal achterscherm welke de vlammen laten zien. Als het gaat om een elektrische sfeerhaard, dan is dit toch wel een zeer realistische. Een combinatie van vele opties om je vlambeeld aan te passen (rustiger, verschillende kleuren, helderheid, etc.) met daarbij de deluxe real logs, maakt dit een super realistische sfeerhaard anno 2023. Daarnaast kan de haard ook nog eens bediend worden via de app en smart home system! 

Bekijk hier alle elektrische haarden van Advanced Fires

3. De Biopasja Vaperior 

De Biopasja Vaperior is toch wel nét aan nummer 2 bij ons. Deze waterdamp haard met het gepatenteerde Opti-Myst techniek is de enige waterdamp haard met een echte handgemaakte houtset. Deze verbrande real logs zorgen ervoor dat het, in combinatie met de vlamtechniek, een van de meest realistische sfeerhaarden maakt. 

Bekijk hier alle Biopasja modellen


4. Kalfire E-one hologram haard

De Kalfire E-one is eigenlijk een ander type haard, maar wordt ook deels elektrisch aangevoerd. Het is namelijk een hologram haard. Deze haard is prachtig om te zien met een handgemaakte houtset, superrealistische vlammen en ingebouwde knispergeluiden. 

Bekijk hier alle Kalfire Eone modellen

5. British Fires New Forest serie

De British Fires New Forest is een mooie sfeerhaard. Deze elektrische sfeerhaard is in verschillende maten verkrijgbaar. Het vuurbeeld heeft een 3-D effect, is volledig aan te passen naar eigen wensen (kies bijvoorbeeld uit realistische houtstukken of ice cristals) en is goed te zien in de video hieronder:

Bekijk hier alle New Forest haarden

6. Element4 Ambiance serie

Dit is de nieuwste elektrische haard uit de Element4 reeks: de Ambiance serie. Deze elektrische sfeerhaard werkt meer een zeer realistisch vlambeeld op basis van hologrammen. Dit vuurbeeld is bijna niet van een echt houtvuur te onderscheiden! Sterker nog, de vlammen en vuurspel van een echte open haard wordt nagebootst met deze hologram techniek!

Bekijk hier alle Element4 elektrische haarden

7. Faber e-MatriX serie

De Faber e-MatriX serie is een andere type haard, namelijk een waterdamp haard. Met het opti-myst vlameffect krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit effect wordt gecreëerd door een combinatie van fijne waternevel, opstijgende warme lucht energiezuinige verlichting.

Bekijk hier alle e-MatriX haarden

8. Planika Astro serie

De Planika Astro is een elektrische sfeerhaard welke multi inzetbaar is. Deze haard kan je zowel als fronthaard, hoekhaard en driezijdige haard inbouwen. Het vuurbed is naar eigen smaak in te delen en met de bijgeleverde luxe afstandsbediening kan je de haard compleet aanpassen naar eigen wensen. 

Bekijk hier alle Astro haarden

9. DRU Evolve serie

Een prachtige nieuwe hologram haard, met enorm veel functies en een prachtig vlammenspel. Enige nadeel is dat de haard in tegenstelling tot de Kalfire E-one, alleen aan de voorzijde vlammen heeft. 

Bekijk hier alle DRU haarden

10. Trimline Fires Solus serie

Als laatste plek nemen wij in onze top 10 de Solus serie mee van Trimline Fires. Een prachtige inbouw serie met veel opties en mooi vlammenbeeld. De bijgeleverde houtset maakt de haard helemaal af! Benieuwd? Bekijk de beelden hieronder! 

Bekijk hier alle Trimline Fires elektrische haarden

Heb je nog vragen rondom de elektrische haarden? Of zou je meer uitleg willen hebben over 1 van deze specifieke modellen? Neem dan contact op met onze haardspecialisten. Zij staan je graag te woord. 

Meest realistische elektrische haarden in studio Heemskerk

Wist je dat... Daarnaast alle merken elektrische haarden in onze studio in Heemskerk te zien zijn? Plan je afspraak in en vergelijk de verschillende vlamtechnieken van A-merken over de hele wereld! 

HC
Dave
04 May 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta