In de aanbieding
 

Dimplex Juneau M Elektrische Inzethaard

1.079,00 757,00 incl. BTW

Geniet van een mooi vlambeeld met dank aan de Juneau M met Opti-myst® vlameffect. De elektrische inzethaard is perfect voor de doe-het-zelver, professional of interieurontwerper.

✓ Brandend in de showroom
✓ Inclusief afstandsbediening
✓ Geeft een realistisch vuurbeeld
✓ Makkelijk te installeren in een bestaande schouw, meubel of open haard
✓ Optimyst® vlamtechnologie

 

Beschrijving

Dimplex Juneau M elektrische inzethaard kopen?

De Dimplex Juneau M is een prachtige, realistische elektrische haard. Dit nieuwe model is de langverwachte opvolger van de populaire Dimplex Opti-myst cassette M en maakt onderdeel uit van de zeer populaire Opti-myst serie van Dimplex. Dit model dient niet als bijverwarming en levert dus alleen sfeervol vuurbeeld op. Kortom, de Juneau M zorgt voor extra sfeer in huis.

De Juneau is een inzethaard en is gemakkelijk overal te plaatsen. De houtblokken worden verlicht middels LED, waardoor het vuurbeeld nog realistischer lijkt. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact! Standaard wordt de Juneau geleverd inclusief afstandsbediening.

Opti-Myst® techniek

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Model

,

Serie

Vorm

Kleur

Merk

Materiaal

Vuurbron

Vuurzicht

Garantie

Woonstijl

, ,

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dimplex Juneau M Elektrische Inzethaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *