Filter

Toont alle 7 resultaten

Elektrische doorkijkhaard kopen?

Een doorkijkhaard elektrisch is niets anders dan een elektrische inbouwhaard welke tweezijdig is voorzien van glas zodat je vanuit meer dan een ruimte zicht hebt op prachtige vlammenspel. Een elektrische doorkijkhaard wort in de volksmond ook een elektrische tunnelhaard genoemd. Dit type haard wordt in een dichte muur of wand geplaatst, bijvoorbeeld tussen de gang en woonkamer. Vaker worden ze geplaatst met een half open afscheiding, bijvoorbeeld tussen de keuken en de woonkamer, of tussen de eetkamer en de woonkamer. Doordat de haard zijn warmte kwijt kan aan beide ruimtes, ontstaat er ook een betere warmtespreiding.

Elektrische haard als roomdivider

Een elektrische haard is ook te gebruiken als roomdivider. Verbind twee gedeeltes binnen de woning zoals je keuken met de woonkamer of je eetkamer met je woonkamer door een elektrische haard in te bouwen binnen een muur of schouw. Doordat de haard aan beide kanten glas heeft is het zicht op het vuur maximaal. Naast de sfeer zorgt de haard ook voor een optisch ruimer effect en verwarmd het beide ruimtes.

Naast het voordeel van het meekrijgen van de sfeer in twee verschillende ruimtes is het een bijkomend voordeel dat je ook goed kan zien wat er aan de andere kant van de haard gebeurd. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt en deze begeven zich in de andere ruimte, dan kan je dit altijd in de gaten blijven houden.

Heb je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan onze Facebook, Instagram of Pinterest pagina!