Filter

Toont alle 23 resultaten

Elektrische schouw kopen?

Ons aanbod in elektrische sfeerhaarden met schouw is vrij ruim, waarbij je alle kanten op kan gaan. Gun jezelf een stukje allure in huis met een prachtig nieuwe schouw. Een schouw met een sfeerhaard heeft altijd een bepaalde aantrekkingskracht in huis en zorgt voor gezelligheid. Doordat de technologie tegenwoordig zo ver gevorderd is en het beeldvuur zo realistisch lijkt, is het net alsof je een echte haard binnenshuis hebt gehaald.

Installatie mogelijkheden

De installatie gaat ook vrij gemakkelijk. In principe is een schouw er alleen voor de sier. De elektrische haarden zijn vaak inbouw of inzethaarden welke alleen aangesloten moeten worden bij een stopcontact punt. Hou hier rekening mee bij het plaatsen van je nieuwe schouw.

Verschillende stijlen, veel keuze

Doordat de vraag naar elektrische haarden met schouw is toegenomen afgelopen tijd, zijn veel merken aan de slag gegaan met het differentiëren van hun aanbod in deze categorie. Hierbij wordt ingespeeld op de laatste woontrends. Denk bijvoorbeeld aan klassieke schouwen, moderne schouwen, luxe schouwen, industriële schouwen en betonlook schouwen.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Kijk eens in onze categorie van alle elektrische haarden voor ons totaal aanbod.