Filter

Toont alle 23 resultaten

Element4 elektrische haard kopen

De prachtige en sfeervolle elektrische inbouwhaarden van Element4 zijn ook te bewonderen in onze showroom! Hier kan je alle adviezen krijgen rondom de elektrische haarden en het vuurspel van dichtbij beschouwen. De elektrische inbouwhaarden zijn ideaal voor een doe-het-zelf project. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwhaard in een bestaande schouw, in je keuken, voor in de badkamer of bijvoorbeeld in de veranda. Doordat de haarden met het plug & play principe werken, is de installatie ook gemakkelijk door iedereen uit te voeren.

Trendy elektrische haarden van Nederlandse makelij

Element4 is een op en top Nederlands merk. Innovatie en techniek staan bovenaan het lijstje met een sterke focus op design. Zo speelt Element4 in op vooruitstrevende technische features; de haarden zijn efficiënt in gebruik, beschikken over een aanpasbaar vlambeeld en zijn op afstand bedienbaar. Dat zorgt er voor dat de haarden wereldwijd geliefd zijn onder designers, interieur ontwerpers, architecten en trendbewuste consumenten.

De elektrische haarden van Element4 trekken sinds de uitbreiding van dit type haard in 2018 al de aandacht, maar blijven tegelijkertijd bescheiden in hun uitvoering. Er wordt ingespeeld op minimalisme bij de elektrische inbouwhaarden. Naadloos en strak. Het vuurzicht vormt de basis bij de elektrische inbouwhaarden serie van Element4, namelijk:

De Modore serie

De Modore serie van Element4 heeft een enkelzijdige vuuraanzicht en zijn makkelijk te installeren middels plug en play principe. Een veelgebruikte toepassing is dat deze type haarden in de muur worden ingebouwd onder bijvoorbeeld een televisie. Deze front haarden zullen een toevoeging zijn aan je interieur.

De Bidore serie

De Bidore serie van Element4 heeft een dubbelzijdige vuuraanzicht en is een veelgebruikte haard welke gebruikt wordt voor inbouwprojecten. Door de verschillende afmetingen is er voor ieder wat wils. Deze type haarden worden het meest gebruikt voor een hoek.

De Trisore serie

De Trisore serie van Element4 heeft maar liefst een driezijdige vuuraanzicht waardoor er tal van mogelijkheden ontstaan bij het inbouwen van deze elektrische inbouwhaarden. Zo worden deze haarden vaak gebruikt in een bestaande schouw of als roomdivider.

Brandend in de showroom

De haarden van Element4 hebben wij branden in de showroom in Lunteren. Neem gerust een kijkje, download je showroom kaart en laat je informeren door de haard specialisten.