Filter

Toont alle 7 resultaten

Faber elektrische haarden

Een elektrische haard van Faber geeft het warme gevoel van vuur en sfeer, maar dan zonder uitstoot of verbranding. Zo kun je zorgeloos genieten van een Faber vuur, waar dan ook in je huis of zelfs in jouw kantoor of hotel. De elektrische haarden zijn geschikt voor bijna alle ruimtes en in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Dankzij de verschillende opties en decoratiemogelijkheden is er voor iedereen een elektrische Faber haard. Met een Faber e-MatriX haard breng jij de warmte van een haard in huis, zonder gasaansluiting of rookgasafvoer. Sfeervol én toekomstbestendig.

Award winning technieken

De haardtechnieken van Faber hebben twee keer in korte tijdsbestek een onderscheiding gekregen: de Plus X award 2019-2020 en de prijs voor innovatie en duurzaamheid wonen 2019. Dit werd toegekend in maar liefst 4 van de 7 categorieën: hoge kwaliteit, design, gebruiksgemak en functionaliteit.

Faber e-MatriX serie

De e-MatriX-serie biedt het beste van Faber, gericht op de toekomst. Heb je geen gasaansluiting in je huis of wil je geen gas- of houthaard? Dankzij een e-MatriX haard kun je toch genieten van het unieke vlammenspel van Faber. Dankzij onze unieke driedimensionale technologie wordt een heel realistisch vlammenbeeld gecreëerd en kun je, ook met een elektrische haard, verdwalen in de vlammen van Faber.

De werking van e-MatriX

De e-MatriX serie maakt gebruik van een bijzondere techniek: wervelende koudwaternevel en speciale (LED-) verlichting. Zelfs het geknisper van het hout ontbreekt niet. Precies wat je verwacht van een echt haardvuur, maar dan zonder de traditionele beperkingen. De e-MatriX produceert geen warmte, hierdoor beïnvloedt deze haard ook je verwarmings- en klimaatsystemen niet. Wil je vlak voor de haard toch warmte voelen? Dan kun je kiezen voor een kleine, fluisterstille verwarmingseenheid die vanuit de haard warmte naar je toe blaast, zo behoud je die fijne warme gloed (optie tegen meerprijs).

Faber inbouwhaard kopen

Faber staat voor empathie, beleving, kwaliteit en persoonlijkheid. Overweeg je om een Faber haard te kopen maar wil je de Faber haarden eerst brandend zien? Dan ben je van harte welkom in ons Experience Center. Hier zijn meerdere elektrische inbouwhaarden opgesteld. download je showroom kaart en laat je informeren door de haard specialisten.