Forma inbouwhaard roomdivider 1500

8.287,009.497,00 incl. BTW

De Planika Forma inbouwhaard roomdivider 1500 is een kwalitatief hoogstaande bio-ethanol haard met vele inbouw mogelijkheden

✓ Inclusief afstandsbediening en besturing via app
✓ Gecertificeerd volgens de laatste UL en ULC standaarden
✓ Beschermglas inbegrepen, met LCD display
✓ Urenlang genieten van je vlammenspel
✓ Snel thuisbezorgd in NL & BE

Wissen
Artikelnummer: HC-PLA-RD-1500 Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Planika Forma inbouwhaard roomdivider 1500 kopen?

FORMA roomdivider is geliefd bij zowel architecten als ontwerpers dankzij de vrijheid van ontwerp opties die het biedt. Met de nulspeling en op zichzelf staande constructie kan iedereen nu een perfecte oplossing vinden die is aangepast aan hun behoeften. Het is strak en elegant en heeft drie open zijden, waardoor de betoverende vlam vanuit elke richting kan worden bewonderd. De fascinerende lineaire vlam transformeert onmiddellijk zowel woon- als commerciële ruimtes. Dit is een ideale open haard om open plattegronden te verdelen. Planika’s bio-ethanol haarden met de gepatenteerde BEV Technology ™ zijn de meest geavanceerde producten in de industrie. Dit, in combinatie met meerdere sensoren, voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien zorgen comfortfuncties zoals automatische brandstofpomp, geen onderhoud, as of geur en aangewezen smartphone-app ervoor dat u met minimale inspanning van uw open haard kunt genieten.

FLA 3 of FLA 3+?

Naast de keuze voor je inbouwmaat, kan je de keuze maken tussen FLA 3 of FLA 3+. Dit is de inhoud van de tank van de bio-ethanol brander. De inhoud van een FLA3 brander varieert tussen de 4 – 15L, daar waar een FLA 3+ brander een variërende inhoud heeft van 13 tot zelf 46L! Geniet Bij een FLA3 brander van gemiddeld 9-12 uur vlammenspel. Bij een FLA 3+ loopt dit op tot 32 uur genieten.

Extra informatie

Merk

Model

Materiaal

Vuurbron

Vuurzicht

,

Vorm

Kleur

Garantie

Woonstijl

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Forma inbouwhaard roomdivider 1500” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *