In de aanbieding
 

Dimplex Juneau XL Elektrische Inzethaard

1.539,00 1.075,00 incl. BTW

Geniet van een mooi vlambeeld met dank aan de Juneau XL met Opti-myst® vlameffect. De elektrische inzethaard is perfect voor de doe-het-zelver, professional of interieurontwerper.

✓ Brandend in de showroom
✓ Inclusief afstandsbediening
✓ Geeft een realistisch vuurbeeld
✓ Makkelijk te installeren in een bestaande schouw, meubel of open haard
✓ Optimyst® vlamtechnologie

 

Beschrijving

Dimplex Juneau XL kopen

De Dimplex Juneau XL met houtset is een sfeervolle elektrische haard. De Dimplex Juneau XL met houtset zorgt voor sfeer en gezelligheid in je woonkamer. De Dimplex Juneau XL is in vele situaties te plaatsen. Zo kan je er voor kiezen om deze haard in een maatwerk meubel te verwerken, in een tafel te plaatsen of in een plateau. Daarnaast is de Juneau XL ook in een kleinere variant te verkrijgen.

Opti-Myst® techniek

De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

Extra informatie

Model

,

Serie

Vorm

Kleur

Merk

Materiaal

Vuurbron

Vuurzicht

Garantie

Woonstijl

, ,

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dimplex Juneau XL Elektrische Inzethaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *