Wie wij zijn.

Sinds 2016 richten wij ons op het verreiken van interieurs middels de meest moderne en uiteenlopende designs. Wij geloven dat een haard in ieder huis of tuin een plek verdiend. Samen met onze haardspecialisten, ontwerpers en architecten bieden wij een assortiment dat hierin bijstaat.

Het grote verschil

Alles voor afvoerloze haarden. Dat is het kenmerk van Haardcenter. Haardcenter is een van de grootste online spelers op het gebied van decoratieve haarden zonder rookkanaal.

In samenspraak met erkende fabrikanten ontwerpen, maken en verkopen wij bio-ethanol haarden, elektrische haarden, gashaarden, houthaarden en haardaccessoires. Met meer dan 600 haardproducten, onderverdeeld in 20 merken, heeft Haardcenter het grootste afvoerloze haarden aanbod online binnen de Benelux.

De haard als verrijking van het interieur

De trend van de laatste jaren maakt de haard weer een populair, waarbij deze niet enkel meer gebruikt wordt voor warmte maar veelal als verrijking aan het interieur! Dat heeft alles te maken met de gezelligheid die het met zich meebrengt alsmede de uitgebreide mogelijkheden om passende designs in huis te halen. De traditionele open haard en houtkachel hebben zware concurrentie van een haard op gas of elektriciteit. Geen gesjouw met zware houtblokken, geen ingewikkeld gedoe met aansteken en aanzienlijk minder onderhoud. De schonere verbranding is eveneens een pre. Daarnaast is het door technische ontwikkelingen mogelijk om sfeerhaarden dezelfde uitstraling te geven als open haarden.

Bedrijfsgegevens
Daam Schijfweg 15,
1507BD, Zaandam
Nederland
Geen bezoekadres

Contact
WhatsApp ons op 085-0470387
Mail ons via [email protected]
Stuur ons een bericht op Facebook