Prism 50″ Elektrische LED Inbouwhaard

817,00 incl. BTW

De Prism 50″ van Dimplex is een brede inbouwhaard met een 3D vuureffect wat extra diepte geeft. De vlammen ontstaan uit een bed van glas voor een speciaal effect.

✓ Plug & Play principe
✓ Gratis verzending binnen Nederland
✓ 2 jaar garantie

Artikelnummer: FA-DIM5051 Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Dimplex Prism 50″ kopen

De Dimplex Prism 5051 is een elektrische inbouwhaard met een breedte van bijna 1,5 meter! Hiermee is deze haard een echte eye-catcher voor in een stijlvolle ruimte. Het vuur wordt nagebootst met de speciale optiflame LED techniek waardoor een realistisch 3D vuurbeeld wordt gecreëerd voor extra diepte. De vlammen ontstaan uit een bed van glas waardoor een speciaal effect ontstaat welke uniek is voor de Dimplex Prism. De kleur van het glas in aanpasbaar aan elke situatie. Naast veel sfeer geeft deze haard ook warmte af door het verwarmingselement van 1200 Watt. Doordat voor deze haard alleen elektriciteit nodig is is het gebruiksgemak erg groot.

Diverse kleuren door LED-technieken

Het realistische vlammenspel heeft een acrylic ice bed (decoratieglas) en is in zes verschillende kleuren in te stellen. Het hele jaar kun jij van deze elektrische haard genieten omdat het verwarmingselement (1100 Watt) zowel aan als uit te zetten is. Je kunt vervolgens comfortabel in je stoel blijven zitten terwijl je de haard bedient met de afstandsbediening. Doordat de kleur van het branderbed instelbaar is, kan je hem naar eigen smaak aanpassen. Let op: de haard is standaard exclusief frame, maar je kunt selecteren welke kleur frame je extra geleverd wilt hebben (indien gewenst).

Soortgelijke haarden in andere afmetingen:
Dimplex Prism 34″
Dimplex Prism 74″

Extra informatie

Model

Serie

Vorm

Kleur

Materiaal

Vuurbron

Merk

Vuurzicht

Vermogen

Instelbare vlam

Keuringsmerken

Garantie

Woonstijl

afmeting breedte

afmeting hoogte

afmeting diepte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prism 50″ Elektrische LED Inbouwhaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *