Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België

TV wand tot 85 inch hoogglans zwart

0 reviews
Levering
Levering binnen 4-6 weken
 • Samenstelling

  Alle inchmaten
 • Onbehandeld

  Of afgewerkt
 • Gratis installatie

  Binnen NL en BE
 • 5 jaar garantie

  Op TV wanden
Productinformatie
Productbeschrijving

Altijd al een TV wand met haard als eyecatcher in je woonkamer willen hebben? De TV wanden van Haardcenter.nl zijn kant-en-klaar en worden gratis geïnstalleerd op locatie.

TV wand tot 85 inch hoogglans zwart kopen

Onze haard- en interieurspecialisten hebben basis samenstellingen gemaakt voor elke TV inchmaat, afvoerloze haard keuze en afwerkingen naar de actuele interieurtrends. Ga je voor een onbehandelde tv wand? Dan kan je deze eenvoudig laten schilderen, behangen of stucen. Ook kan je voor een afgewerkte opstelling kiezen tussen eiken houtlooks, lederlooks, marmerlooks, zijdeglans of hoogglans. Zelf online samen te stellen!

85 inch TV wand afmetingen

Bij het samenstellen van je wand vullende TV wand, vragen wij naar je plafondhoogte. Deze hebben wij nodig om de TV wand perfect te kunnen afstemmen met de hoogte van je plafond. Standaard zijn alle tv wanden 260 cm hoog en 30 cm diep. Om een beeld te krijgen van de beschikbare breedtes en kijkhoogtes per wand, raadpleeg ons overzicht afmetingen en kijkhoogtes per wand. Bij uitzonderlijke hoogtes, wordt er contact met je opgenomen voor een eventuele meerprijs.

Haard voor 85 inch TV wand

Onze haardspecialisten hebben de basisopstellingen van de TV wanden gebaseerd op de daarvoor geselecteerde haarden. Je kunt kiezen uit een afvoerloze haard met vuurbron op bio-ethanol of elektriciteit (écht vuur of illusioneel vuur). Lees hieronder de voor- en nadeel per haard type om te kijken welke haard het beste bij jou past.

TV wand met bio-ethanol haard

Onze bio-ethanol inbouwhaarden worden geproduceerd in hoogwaardig 6 mm dik plaatstaal. Voor een veilige inbouwmontage worden de inbouwunits geproduceerd met een hoge hitte tolerantie. De toegepaste manuele bio-ethanol branders zijn van geborsteld RVS en voorzien van de SAFE CONTROL-functie: een geventileerde veiligheidskamer voor thermische isolatie en bescherming tegen morsen van bio-ethanol buiten de verbrandingskamer. Om u een goed beeld te geven van de bio-ethanol inbouwhaard vindt u hieronder een 3D-tekeningen en impressies:

Lijntekening bio-ethanol haard
3D tekening bio-ethanol haard
3D tekening TV wand met bio-ethanol haard
Impressie video bio-ethanol haard

Onze haardspecialisten hebben deze bio-ethanol haarden geselecteerd vanwege het lage verbruik en de veiligheidscertificeringen.

Voordelen bio-ethanol haarden
• Inbouwflexibiliteit met écht vuur
• Geen geuren, geen rook en geen roet
• Gebruiksvriendelijk
• Kan als bijverwarming dienen

Nadelen bio-ethanol haarden
• Hogere aanschafprijs
• Brandwerend plaatmateriaal vereist

TV wand met elektrische haard

Onze elektrische haarden zijn een mooi alternatief voor haarden met echt vuur. Vanwege de interessante afmetingen van 43cm hoog en slechts 15cm diep lenen zich enorm voor de TV wand combinaties. De elektrische haarden ogen modern door de smalle zwarte kaders rondom het glas en is speciaal gemaakt om te gebruiken in TV wanden en voorzien van de nieuwste smart LED technologie (energie besparend). Met functies als 5 regelbare vlam kleuren, 5 helderheid instellingen (binnenverlichting), 10 bodem kleuren instelbaar (regelbaar vuurbed), decoratieve luxe houtstammen én kristal ice kunststof kiezels, LCD display, op afstand te bedienen, regelbare verwarming, (0 watt, 750 watt en 1500 watt - tussen 18 en 30 graden instelbaar), instelbare digitale thermostaat en oververhit beveiliging.

Om u een goed beeld te geven van de elektrische inbouwhaard vindt u hieronder lijntekeningen en impressies:

Lijntekening elektrische haard
Impressie video elektrische haard

Onze haardspecialisten hebben deze elektrische haarden geselecteerd vanwege het lage verbruik en en realistische vlamtechniek.

Voordelen elektrische haarden
• Lagere aanschafprijs
• Plug ’n Play oplossing
• Ondiepere TV wand mogelijk
• Gebruiksvriendelijk
• Kan als bijverwarming dienen

Nadelen elektrische haarden
• Geen écht vuur
• Beperkte warmteafgifte

Wil je meer weten over de TV wanden met bio-ethanol haard? Neem dan contact op met onze haardspecialisten via de vele contactmogelijkheden.

Overzicht haard afmetingen

Twijfel je aan de breedte van je TV wand en haard combinatie? Dan hebben wij hier een overzicht van de beschikbare maatvoeringen voor jou op een rijtje gezet. TV wanden zijn beschikbaar in verschillende breedtematen en haardopties:

Type cinewallMax. TV inch maatElektrische sfeerhaardBio-ethanol haard
146cm breedTot 47 inch TV's106x43x15cm115x50x25cm (unit)
87x21x10cm (brander)
167cm breedTot 55 inch TV's127x43x15cm135x50x25cm (unit)
117x21x10cm (brander)
192cm breedTot 65 inch TV's152x43x15cm155x50x25cm (unit)
127x21x10cm (brander)
205cm breedTot 72 inch TV's165x43x15cm170x50x25cm (unit)
154x21x10cm (brander)
222cm breedTot 77 inch TV's182x43x15cm185x50x25cm (unit)
154x21x10cm (brander)
230cm breedTot 85 inch TV's190x43x15cm195x50x25cm (unit)
175x50x25cm (brander)

Staat jouw gewenste opstelling hier niet tussen? Maatwerk is ook mogelijk. Wij produceren haarden op maat en kunnen deze aanpassen naar een gewenste kastenwand.

Overzicht TV wand afwerkingen

Kies één van de unieke geselecteerde afwerkingen die het beste matcht met jouw interieurwensen. Ga je voor een onbehandelde tv wand? Dan kan je deze eenvoudig laten schilderen, behangen of stucen. Ook kan je voor een afgewerkte opstelling kiezen in volledig eiken houtlooks, lederlooks, marmerlooks, zijdeglans of hoogglans.

Type afwerkingType materiaalExtra materiaal bio-ethanol haard variant
Onbehandeld voor schilderen of behangen/beplakkenLakdraag MDF 16mmHittebestendig Promat Promafour
Onbehandeld voor stucenWatervast Okoume Multiplex 16mmHittebestendig Promat Promafour
Houtlook zwart eikenSpaanplaat Cleaf U129 YosemiteHittebestendig Promat Promafour
Lederlook zwart eikenSpaanplaat Cleaf FA33 PrimoFioreHittebestendig Promat Promafour
Marmerlook donkergrijsSpaanplaat Cleaf FC19 Talco/SetaHittebestendig Promat Promafour
Marmerlook witSpaanplaat Cleaf FB38 Talco/SetaHittebestendig Promat Promafour
Zijdeglans wit afgelakt (mat)Lakdraag MDF 16mmHittebestendig Promat Promafour
Hoogglans zwart afgelaktMelamine MDF 16mmHittebestendig Promat Promafour

Staat jouw gewenste opstelling er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze haardspecialisten. Wij helpen je graag bij het realiseren van uw gewenste TV wand met haard opstelling.

Hoogglans afgespoten gemelamineerde plaat 

Het basismateriaal van deze hoogglans platen is spaanplaat. Deze worden gemelamineerd met een zeer mooie zwart hoogglans spiegeleffect. De platen hebben een gegarandeerde kleurstabiliteit en zijn zeer goed en eenvoudig schoon te maken door de gladde structuur.

Kenmerken:

• Gladde afwerking
• Spiegeleffect
• Eenvoudig schoonmaken

Plint van de TV wand

De tv wand heeft een standaard ingevallen plint. Dit betekent dat wanneer je aan de voorzijde naar de tv wand kijkt, het lijkt alsof de tv wand een klein beetje zweeft. Dit heeft een fraaie uitstraling en het is hierbij tevens mogelijk om een eigen/bestaande plint van 12 cm over de ingevallen plint heen te plaatsen. Hiermee kan je de ingevallen plint wegwerken en je huidige muurplint netjes over de tv wand doortrekken.

Wegwerken van kabels

De locatie van een stopcontact is belangrijk voor het werkwerken van kabels. Kabels worden netjes weggewerkt wanneer het stopcontact aan de achterzijde van de tv wand locatie zit. Televisies en soundbars hebben kabels (220V) en deze worden dan achter de tv wand weggewerkt. Als een stopcontact niet direct achter de tv wand zit, kunnen de kabels links of rechts uit de wand komen, zodat je deze vervolgens zelf kunt wegwerken naar het betreffende stopcontact. Op de product pagina's kan je aangeven wat de locatie van jouw stopcontact is en aan welke zijde van de tv wand wij een opening moeten maken voor de kabels.

De bekende ontvangers van Ziggo of KPN worden achter de tv wand links of rechts onder de haard weggewerkt. Het signaal bereikt de kastjes door het plaatmateriaal heen. In sommige gevallen, is er ook de wens om een Playstation, Xbox of Nintendo weg te werken. Hiervoor maken wij het gat achter de TV opening groter, zodat de spelcomputer hierachter kan worden geplaatst, maar je er ook nog bij kunt. Hiervoor is dan wel verstelbare TV beugel vereist.

TV wand installatie op locatie

Heb je een tv wand gevonden die voldoet aan jouw interieurwensen? Leuk! Alle tv wand prijzen online zijn inclusief montage en installatie op locatie. Om de tv wand zorgvuldig te kunnen installeren, is het belangrijk om rekening te houden met onderstaande informatie:

 • TV wanden kunnen op een bestaande vloer worden opgebouwd. Uit veiligheidsredenen zijn onze monteurs verplicht om veiligheidsschoenen te dragen. Als je vloer inmiddels ligt, dan adviseren wij je om de vloer af te dekken. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen.
 • Om wand vullende of zwevende tv wanden stevig te plaatsen, wordt er een balk gemonteerd op de muur van de tv wand locatie waar de tv wand vervolgens tegenaan wordt bevestigt. Dit kan op een reeds afgewerkte muur.
 • De kleur en structuur van hout en fineer kunnen verschillen, aangezien het natuurlijk materiaal betreft. Je kunt kleur/structuur stalen opvragen via [email protected].
 • Wij leveren stucklare TV wanden op in watervast Okoume multiplex. Dit is een harde multiplex soort en bestendig tegen vochtige afwerkingen. Wij adviseren om je stukadoor contact met ons te laten opnemen voor de beste stucmaterialen.
 • TV wanden worden standaard zonder TV en TV beugel opgeleverd. Televisies zijn dure apparaten en wanneer er mogelijk iets fout gaat tijdens de montage, ligt dit in onze risicosfeer. Dit willen wij liever niet. Bij verzoek kunnen wij dit alsnog voor je doen en onze monteurs proberen altijd uiterst zorgvuldig te werk te gaan. Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen.

Jouw samengestelde TV wand met haard kan binnen 6 tot 8 weken worden geplaatst en geïnstalleerd op locatie na opdrachtbevestiging.

Specificaties
Hoofdmateriaal
Afwerking hoofdmateriaal
Kleur hoofdmateriaal
Hittebestendig materiaal
Voor TV inchmaten
Cinewall afmetingen
(HxBxD)
Elektrische haard afmetingen
(HxBxD)
Bio-ethanol ombouw afmetingen
(HxBxD)
Bio-ethanol brander afmetingen
(LxBxD)
Type bio-ethanol brander
Manueel
Inhoud bio-ethanol haard
liter
Vuurvoorziening bio-ethanol haard
uur
Vuurvoorziening elektrische haard
Oneindig
Verwarmingsfunctie
Ja
Kijkhoogte TV bio-ethanol haard
110 cm
Kijkhoogte TV elektrische haard
95 cm
TV beugel inbegrepen
Nee
Plintsoort
Ingevallen plint
Keurmerken
FSC-C016391, TÜV en CE
Garantie cinewall
5 jaar
Garantie haard
2 jaar
Bekijk alle specificaties
Bij klanten thuis
Reviews
0.0 0 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 sterren
0 reviews
Plaats een review
Geen reviews gevonden...
TV wand tot 85 inch hoogglans zwart
TV wand tot 85 inch hoogglans zwart

Beoordeel TV wand tot 85 inch hoogglans zwart

Een kant-en-klare TV wand in hoogglans zwart tot 47 inch televisies. Kies jouw gewenste haard optie ..

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta