Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
De meest realistische elektrische haarden 2022
HC
Dave
12 Mar 21
De meest realistische elektrische haarden 2022

Steeds vaker kiezen mensen voor alternatieve haarden voor in huis. Wij krijgen vaak klanten in de showroom van Heemskerk met de wens naar een haard zonder rookkanaal (een afvoerloze haard), maar hebben geen idee welke opties er mogelijk zijn en hebben vaak het idee dat elektrische haarden 'nep' ogen. Maar is dat wel zo? Ons antwoord hierop is: nee! Tegenwoordig zijn er zeer realistische elektrische haarden verkrijgbaar. Deze sfeerhaarden zijn voorzien van de nieuwste technieken en ogen nét echt. Daarom krijgen wij steeds vaker de vraag gesteld: 

Wat zijn de meest realistische elektrische haarden? 

Onze specialisten zijn altijd op zoek naar nieuwe merken en nieuwe technieken. Daar worden wij blij van. In een Nederland waar straks een verbod op houtkachels komt en nieuwbouw woningen gasloos worden opgeleverd zijn er alternatieven nodig. Maar wij Nederlanders houden juist wel van een vuurtje. Daarom moet het zo echt mogelijk lijken. En dat vinden wij ook. Daarom hebben onze haard specialisten een top 6 gemaakt van de meest realistische elektrische haarden welke verkrijgbaar zijn op de markt en binnen ons assortiment. 

1. British Fires New Forest serie

De British Fires New Forest is echt een pracht haard. Deze elektrische sfeerhaard is in verschillende maten verkrijgbaar. Het vuurbeeld heeft een 3-D effect, is volledig aan te passen naar eigen wensen (kies bijvoorbeeld uit realistische houtstukken of ice cristals) en is goed te zien in de video hieronder:

Bekijk hier alle New Forest haarden

2. Kalfire E-one

De Kalfire E-one is eigenlijk een ander type haard, maar wordt ook deels elektrisch aangevoerd. Het is namelijk een hologram haard. Deze haard is prachtig om te zien met een handgemaakte houtset, superrealistische vlammen en ingebouwde knispergeluiden. 

Het verhaal achter het product: het product design van Kalfire E-one –  Kalfire E-one

3. Planika Astro serie

De Planika Astro is een elektrische sfeerhaard welke multi inzetbaar is. Deze haard kan je zowel als fronthaard, hoekhaard en driezijdige haard inbouwen. Het vuurbed is naar eigen smaak in te delen en met de bijgeleverde luxe afstandsbediening kan je de haard compleet aanpassen naar eigen wensen. 

Bekijk hier alle Astro haarden

4. Flamerite Fires Glazer serie

Deze haard verdient eigenlijk een gedeelte 2e plaats, maar we houden de structuur aan van een top 5. Een werkelijke pracht sfeerhaard, de Flamerite Fires Glazer. De Flamerite Fires haarden zijn voorzien van de nieuwste LED technologieën. Je hebt de keuze uit de Smart-eControl met Radia Flame 3D (een sterk en stralend vlambeeld met een diepe brandstofreflectie) of Fire-eControl met Nitra Flame (een levendig, kleurrijk vlam- en brandstofeffect met een diepe high-definition reflectie). Hieronder laten wij de verschillen zien: 

Bekijk hier alle Glazer haarden

5. Modern Flames Landscape Pro serie

De Modern Flames Landscape Pro serie is een hoger segment elektrische haard met zeer realistisch vuurbeeld. De Landscape Pro heeft een prachtig lichtscherm met veelkleurige vlammen, sintelbed en downlight. De weergave wordt verder verbeterd met decoratieve media - een handgeschilderde canyon drijfhoutblokken, heldere acrylstenen en zwarte rook acrylkristallen zijn bij de open haard inbegrepen. Je hebt volledige controle over het volledige spectrum van kleuren en warmte van jouw haard met de afstandsbediening die bij deze haard wordt geleverd.

Bekijk hier alle Landscape Pro Multi haarden

6. Faber e-MatriX serie

De Faber e-MatriX serie is een andere type haard, namelijk een waterdamp haard. Met het opti-myst vlameffect krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit effect wordt gecreëerd door een combinatie van fijne waternevel, opstijgende warme lucht energiezuinige verlichting.

Bekijk hier alle e-MatriX haarden

Heb je nog vragen rondom de elektrische haarden? Of zou je meer uitleg willen hebben over 1 van deze specifieke modellen? Neem dan contact op met onze haardspecialisten. Zij staan je graag te woord. 

Meest realistische elektrische haarden in studio Heemskerk

Wist je dat... Daarnaast alle merken elektrische haarden in onze studio in Heemskerk te zien zijn? Plan je afspraak in en vergelijk de verschillende vlamtechnieken van A-merken over de hele wereld! 

HC
Dave
12 Mar 21

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta