Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Hoe versier je je haard met kerstdecoraties?
HC
Julie
05 Dec 23
Hoe versier je je haard met kerstdecoraties?

1. Magie bij de Haard

De haard is vaak het middelpunt van de woonkamer en biedt de perfecte gelegenheid om een kerstachtige ambiance te creëren. Versier de bovenkant van de haard met groene takken, slingers, kransen en warme verlichting. Voeg enkele fonkelende kaarsen toe voor een vleugje magie. Overweeg ook het ophangen van stijlvolle kerstsokken en vul ze met kleine geschenken.

2. Betoverende Verlichting

Verlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van een gezellige kerstsfeer. Kies voor warme, gedempte verlichting om een knusse sfeer te bevorderen. Hang twinkelende lichtslingers rond de haard, wikkel ze rond de trapleuning of drapeeer ze langs de ramen. Kaarsen, zowel echte als elektrische, voegen een vleugje romantiek toe en versterken de feestelijke ambiance. En de haard moet zeker aan!

3. Kleurrijke Kerstboompracht

Een kerstboom is het ultieme symbool van de feestdagen. Kies voor een boom die past bij de stijl van je woonkamer en versier hem met zorgvuldig gekozen ornamenten. Overweeg een thema voor je kerstboom, zoals klassiek rood en groen, elegant zilver en wit, of een speelse mix van kleuren. Voeg persoonlijke ornamenten en kerstballen toe om een uniek en betekenisvol tintje te geven. Wat nu helemaal in is, zijn de hippe ornamenten zoals een avocado ornament, haarclip ornament, esma ornament of natuurlijk de havercappu! 

4. Gezellige Hoekjes

Creëer knusse hoekjes in je woonkamer waar je kunt ontspannen en genieten van de kerstsfeer. Plaats pluche kussens en dekens op de bank, voeg een vloerkleed toe voor extra warmte en zet een mand met dekens naast de haard. Deze gezellige hoekjes nodigen uit tot ontspanning en maken het gemakkelijk om quality time door te brengen met familie en vrienden. Vergeet niet het hoekje bij de haard extra knus te maken, dit is vooral perfect als je een roomdivider haard hebt. 

5. DIY Decoraties

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je kerstdecor door zelfgemaakte decoraties toe te voegen. Knutsel samen met je dierbaren en maak bijvoorbeeld gepersonaliseerde kerstballen, slingers of zelfs een originele kerstkrans. Deze unieke stukken voegen niet alleen karakter toe aan je decor, maar ze brengen ook een gevoel van verbondenheid en creativiteit.

6. Geur van Kerst

Verwen je zintuigen met de heerlijke geur van kerst. Plaats geurige kaarsen met winterse aroma's, zoals dennennaalden, kaneel, of pepermunt, in de woonkamer. Je kunt ook een potpourri van kruiden en gedroogde sinaasappelschillen maken om een subtiel, maar heerlijk geurend element toe te voegen aan je kerstdecor.

Met deze tips ben je goed op weg om een betoverende kerstsfeer in je woonkamer te creëren. Veel plezier met decoreren en alvast een fijne kerst!

HC
Julie
05 Dec 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta