Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Welke haard is het beste voor het milieu?
HC
Julie
03 Apr 24
Welke haard is het beste voor het milieu?

1. Bio-ethanolhaarden: warmte met weinig uitstoot

Als het gaat om milieuvriendelijkheid, zijn bio-ethanolhaarden een uitstekende keuze. Deze haarden verbranden op basis van bio-ethanol, een hernieuwbare brandstof die wordt geproduceerd uit plantaardige materialen. Bio-ethanol verbrandt schoon, zonder rook, geur of schadelijke uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijke en duurzame optie is voor verwarming.

2. Elektrische Haarden: Energiezuinige Oplossing

Elektrische haarden zijn een andere groene keuze. Ze vereisen geen brandstof, waardoor er geen uitstoot van schadelijke stoffen is. Bovendien zijn veel moderne elektrische haarden ontworpen met energie-efficiëntie in het achterhoofd, wat resulteert in lagere energiekosten en verminderd verbruik. Deze haard zou dan ook de groenste keuze zijn. Echter is er een groot verschil tussen elektrische- en bio-ethanol haarden. Elektrische haarden beschikken namelijk niet over echt vuur. Het gaat hier dus echt om je eigen voorkeur. 

 

Nog niet helemaal zeker welke haard het best bij je past? Bekijk onze haarden brandend in onze showroom in Heemskerk, maak hier nu een afspraak.

HC
Julie
03 Apr 24

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta