Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
De top 5 mooiste vrijstaande elektrische haarden
HC
Sophie
11 Jul 22
De top 5 mooiste vrijstaande elektrische haarden

Vrijstaande elektrische haarden zijn ontzettend populair. Ze hebben de uitstraling van een traditionele kachel, maar dan met de voordelen van elektrisch. Zo heb je geen afvoerkanaal nodig omdat elektrische haarden werken via het plug-and-play principe: stekker in het stopcontact en branden maar! Een vrijstaande elektrische haard kun je overal in huis plaatsen, zijn veilig en vaak ook erg zuinig in gebruik. Veel haarden beschikken ook over een verwarmingselement, waardoor ze de ruimte heerlijk kunnen bijverwarmen. 

Top 5 mooiste vrijstaande elektrische haarden

Wat zijn de mooiste vrijstaande elektrische haarden? Lees het hieronder: 

ACR - Neo 3C

De Neo 3C van ACR is één van onze nieuwste modellen. De haard heeft realistische vlammen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Het is één van de weinige elektrische haarden waarbij gebruik wordt gemaakt van Flame Projection Technology: hierbij zijn de vlammen verdeeld over het houtbed wat zorgt voor een heel realistisch beeld. Je kunt een blauwe vlam aan het vuurbeeld toevoegen en ook de vlamgrootte is in te stellen. 

De haard heeft twee zijraam panelen waardoor je de vlammen van meerdere kanten kunt bewonderen. Daarnaast heeft het een houtvak aan de onderkant wat zorgt voor extra sfeer. Hiermee haal je het authentieke gevoel van een gashaard in huis!

Je shopt de Neo 3C hier. Deze haard is ook te zien in onze showroom.

Bemodern - Hereford 7

Dit Engelse merk heeft met de Hereford 7 een perfecte mix gecreëerd tussen authentiek en modern. De haard past daardoor in ieder interieur. De gebogen deur zorgt voor een speels effect. Wil je de haard nog wat leuker maken? Dan kun je kiezen voor een decoratieve afvoerpijp. Zo heeft de haard nog meer de look & feel van een traditionele houtkachel. De Hereford 7 heeft een realistisch vlammenspel én een verwarmingsstand. De haard blaast warme lucht uit, waardoor het de kamer heerlijk verwarmt.  

Je shopt de Hereford 7 hier. Of kom 'm bekijken in onze showroom.

British Fires - Bramshaw 

Een populaire vrijstaande elektrische haard is de Bramshaw van British Fires. Deze is in verschillende varianten verkrijgbaar: vrijstaand, vrijstaand met houtblokken of hangend aan de muur. Deze haard is voorzien van de nieuwste LED-technieken, waardoor het vuurbeeld heel realistisch oogt. In de haard ligt een houtset gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Dit maakt het beeld nóg echter. 

De Bramshaw heeft beschikt over verschillende standen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de vlammen te laten branden, om alleen de houtset te laten branden of om zowel de vlammen als de houtset te laten branden. Tenslotte heeft de haard een verwarmingsstand.

Je shopt de Bramshaw hier. Je kunt 'm ook in het echt bewonderen in onze showroom.

Charlton & Jenrick - Fireline

Wederom een Engels merk die de authentieke houtkachel perfect heeft nagebootst. De Fireline is een vrijstaande elektrische haard gemaakt van gietijzer. Hij is verkrijgbaar in twee varianten: één met rechte deur en één met getogen deur. Je kunt de haard helemaal naar eigen wens maken door er bijvoorbeeld een houtvak aan toe te voegen of een decoratieve afvoerpijp.

De Fireline beschikt over een 3D ECOflame vlammenspel, wat zorgt voor een realistisch vuurbed. Daarnaast heeft de haard een verwarmingsstand.

Je shopt de Fireline hier. De haard staat ook brandend in onze showroom.

ACR - Astwood 

De Astwood is voorzien van de nieuwste LED-technieken wat zorgt voor een realistisch vlammenspel. Net zoals de andere haard van ACR wordt ook bij de Astwood gebruik gemaakt van Flame Projection Technology. Dit creëert vlammen aan de voorkant, in het midden en aan de achterkant van het houtbed. Daarnaast kun je optioneel een blauwe vlam aanzetten voor een nog realistischer effect.

De haard heeft een handgemaakte houtset, waardoor het dezelfde charme heeft als een echte houtkachel. Als je de haard als bijverwarming wilt gebruiken is dat ook mogelijk, want er zit een warmtestand op die je aan en uit kunt zetten. Verder kun je zelf de vlamhoogte instellen: een hoge vlam, medium vlam, lage vlam of een smeulend effect. Wil je echt een traditionele houtkachel nabootsen in je woning? Kies er dan  een decoratieve afvoerpijp bij!

Je shopt de Astwood hier.

Bekijk alle vrijstaande elektrische haarden hier.

HC
Sophie
11 Jul 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta