Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Aalsmeerweg Amsterdam
HC
Haardcenter
17 Oct 20
Aalsmeerweg Amsterdam

Stoere marmerlook schouw met bio-ethanol haard

In het zuiden van Amsterdam ligt de Aalsmeerweg. In een mooi appartement is hier een bestaande schouw gerenoveerd met een bio-ethanol inbouwhaard van de Nederlandse fabrikant Xaralyn in combinatie met maatwerk MDF omkasting en FC18 Talco marmerlook door ons geleverd en geplaatst.

Waarom Xaralyn Bio-ethanol Inbouwunit L?

De Xaralyn Bio-ethanol Inbouwunit L is net als vele andere haarden uit het assortiment van Xaralyn een bio-ethanol haard met vele voordelen. Zo zijn deze haarden afvoerloos, eenvoudig te plaatsen en uiterst zuinig in vergelijking met bijvoorbeeld een gashaard. Het primaire doel van deze haarden is niet verwarmen, alhoewel het wel warmte af geeft omdat het écht vuur is. De warmteafgifte is afhankelijk van de type haard, maar Xaralyn Bio-ethanol Inbouwunit L biedt tussen 2 kW warmte. Hiermee wordt de sfeer in een kamer aangenamer, alsmede de gevoelstemperatuur! Ideaal wanneer de haard, zoals hier in Amsterdam, in een appartement wordt geplaatst.

Project voorbereiding

Onze klant had een bestaande schouw welke op basis van enkele criteria gemoderniseerd moest worden. In eerste instantie hebben wij de wensen besproken om zodoende op locatie te kunnen opmeten voor het maken van 3D-tekeningen.

Haardproject Aalsmeer Amsterdam voorbereiding

Met de juiste afmetingen en klantwensen werd er een schets gerealiseerd met verwijzingen naar materiaalsoorten om deze vervolgens tot uitvoering te kunnen brengen.

Haardproject Aalsmeer Amsterdam voorbereiding

In de werkplaats werden de op maat gemaakte materialen geassembleerd.

Haardproject Aalsmeer Amsterdam voorbereiding

Een groot deel van de bestaande schouw werd verwijderd zodat de geassembleerde maatwerk schouw er overheen geplaatst kon worden.

Haardproject Aalsmeerweg Amsterdam voorbereidingen

Project afwerking

Naast het leveren en installeren van de haard hebben wij de klant nog verder ontzorgd. De bestaande schouw is verwijderd en de bestaande afvoer is dichtgemaakt. Verder werd het plaatje compleet gemaakt door FC18 Talco zwart marmerlook voor een stoer en modern uiterlijk in combinatie met de zwarte haard.

Haardproject realisatie Aalsmeerweg Amsterdam

Haardproject realisatie Aalsmeerweg Amsterdam

Ook een maatwerk oplossing?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of het nu gaat om een bijzondere haard of totaaloplossing. U bent van harte welkom in de showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. U kunt ook contact opnemen via de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

HC
Haardcenter
17 Oct 20

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta