Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Vuurbron
Model
Vuurzicht
Breedte
  • Bekijk meer
Hoogte
Kleur
Merken
Prijs
Tot
Safretti haarden
36 resultaten
Filters & sorteren
Sogno 500
Safretti
€4.150,00
Magic-Fire Mistero 2000
Safretti
€8.790,00
Riviera LE GL
Safretti
€1.557,00
Magic-Fire Mistero 1000
Safretti
€5.025,00
Prometheus Long
Safretti
€1.737,00
Incanto 1000 ST
Safretti
€7.535,00
Gaya Zwart
Safretti
€1.897,00
Magic-Fire Mistero 1500
Safretti
€7.530,00
Prometheus Double
Safretti
€3.317,00
Cubico XT
Safretti
€3.097,00
Prometheus Single
Safretti
€2.487,00
Nemo Zwart 56cm
Safretti
€1.237,00
Incanto 2500 ST
Safretti
€18.205,00
Double Vision
Safretti
€12.247,00
Incanto 1500 ST
Safretti
€11.305,00
Magic-Fire Mistero 500
Safretti
€3.150,00
Curva XT
Safretti
€2.297,00
Curva XL
Safretti
€2.097,00
Incanto 1500 WF
Safretti
€9.410,00
Cubico DL
Safretti
€2.797,00
Cubico BL
Safretti
€2.017,00
Incanto 2000 ST
Safretti
€15.070,00
Cubico DT
Safretti
€2.947,00
Curva ST
Safretti
€2.017,00

Al jaren een begrip op het gebied van afvoerloze haarden: de Safretti haarden met Italiaanse designs. De unieke ontwerpen met afgewerkte materialen van topkwaliteit maken een tijdloos verschil in elk interieur. En dit met écht vuur en warmte door bio-ethanol oplossingen met open vlam. Een rookkanaal is dus niet nodig. Safretti haarden kunnen eenvoudig aan de wand worden bevestigd of in een open ruimte worden geplaatst en zowel geschikt voor zowel binnen als buiten op het terras of balkon. Een haard van Safretti brengt stijl, moderniteit, betrouwbaarheid en design samen.

Safretti bio-ethanol haarden

Safretti heeft twee collecties: een collectie met bio-ethanol haarden en een collectie met Magic-Fires. Bio-ethanol is dunne brandbare vloeistof die gemaakt wordt van voedingsgewassen zoals suikerriet, maïs, graan of suikerbieten. Het wordt ‘bio’ genoemd omdat het een brandstof is die volledig van natuurlijke reststoffen is gemaakt. Het brandbare deel van de vloeistof is ethanol. Dit is gedenatureerde alcohol die is ontstaan door de vergisting van suikers. Aan bio-ethanol zijn nog wat stoffen toegevoegd zodat het vlammenbeeld aantrekkelijk is om te zien en de alcohol niet meer geschikt is voor menselijke consumptie. Bij het verbranden van bio ethanol ontstaat geen rook of roet en komt alleen CO2 en waterdamp vrij. Je hebt voor een bio ethanol haard dus geen afvoerkanaal voor rookgassen nodig.

Safretti Magic Fires

Magic-Fire is een elektrisch vuur en het boeiende vuureffect wordt gecreëerd door het belichten van extreem fijn watermist. De branders zijn uitgerust met waterreservoirs waarin het water wordt verwarmd. Het water verdampt vervolgens en door de mist te verlichten, wordt er een realistisch en levendig rook- en vlameffect gerealiseerd.

 

Designers achter Safretti

Safretti ontwerpt en fabriceert duurzame haarden. Niet in een productielijn, maar op basis van puur vakmanschap. Dit met als reden om continu te willen innoveren met hoogwaardige materiaalsoorten en onderscheidende ontwerpen. Safretti neemt in tegenstelling tot vele fabrikanten een tweede blik op materialen en de mogelijke toepassingen. En dit door bekende designers, zoals Jan des Bouvrie, Roderick Vos, Jort Mercuur, Frans Schrofer, Henk Heres en Hugo de Ruiter.

Jan des Bouvrie

Nadat Jan des Bouvrie zijn opleiding aan de Rietveld academie had afgesloten, ging hij werken bij het meubelbedrijf van zijn ouders. Hij is later voor zichzelf begonnen en is vandaag de dag eigenaar van een toonzettende studio. Hij heeft door de jaren heen verschillende prijzen gewonnen. Jan des Bouvrie is de bedenker van de Safretti Cubico, Curva en Carre serie.

Roderick Vos

Roderick Vos heeft gestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven en heeft gewerkt bij wereldberoemde ontwerpers als Ingo Maurer in München en Kenji Ekuan in Tokyo. Sinds 2004 is Roderick Vos vooral te vinden in zijn studio in het Noord-Brabantse Heusden. Roderick Vos is de bedenker van de Safretti Gaya serie.

Jort Mercuur

Jort Mercuur begon, na het afronden van zijn opleiding, zijn eigen ontwerpbureau Mercuursteen. Jort Mercuur is ook verantwoordelijk geweest voor de inrichting van het Beldevère museum in Heerenveen met zijn eigen aluminium meubelen. Jort Mercuur is de bedenker van de Safretti Riviera serie.

Frans Schrofer

Frans Schrofer heeft net zoals Roderick Vos een opleiding gevolgd aan de Design Academy in Eindhoven en is internationaal bekend. Zijn moderne ontwerpen hebben vaak een twist en het Hands-on Design creates Tools for Living principe is erg belangrijk voor de ontwerper. Hij is de bedenker van de Safretti Prometheus serie.

Henk Heres

Henk Heres heeft een opleiding aan de Academy of Arts in Utrecht gevolgd. Na zijn opleiding hij eerst gewerkt als docent en is later zijn eigen designbureau, Henk Heres Design, begonnen. Henk Heres heeft veel ontworpen en werkt samen met nationale en internationale producenten. Hij is de bedenker van de Safretti Nemo serie.

Veiligheid

De voorschriften met betrekking tot haarden zijn de afgelopen jaren aangescherpt. Veiligheid voor alles. De Magic Fires van Safretti passen perfect bij deze nieuwe voorschriften! Deze modellen hebben geen echt vuur en daarom niet brandgevaarlijk. Bovendien zijn de Magic Fires CE-goedgekeurd. Door de waterdamp die vrijkomt, neemt de luchtvochtigheid in de kamer toe wat een positief effect heeft op gezondheid. Kort samengevat: de Magic Fires zijn niet alleen veilig, maar dragen ook bij aan een gezond binnenklimaat. In het geval dat je de voorkeur geeft aan een veilige echte brand, verwijzen wij je graag naar de Safretti bio-ethanol haarden.

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €20000
Merken
Vuurbron
Model
Vuurzicht
Breedte
  • Bekijk meer
Hoogte
Kleur