Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
De mooiste decoraties voor een elektrische haard
Sophie
19 Dec 22
De mooiste decoraties voor een elektrische haard

Er zijn tal van accessoires waarmee je jouw elektrische haard zo realistisch mogelijk kunt laten lijken. In deze blog zetten we alle decoratie voor je op een rijtje.

1. Keramische houtblokken

Deze houtblokken zijn zowel geschikt voor elektrische haarden als bio-ethanol haarden. De keramische houtset van Neverdark is bijvoorbeeld handgeschilderd en heeft de uitstraling van verkoolde houtblokken. Deze mix van hout geeft een realistische look aan jouw haard!

2. Echte houtblokken

Wil je een échte authentieke uitstraling? Kies dan voor echte houtblokken. Nieuw in ons assortiment zijn de Deluxe Real Logs. Deze echte houtblokken zijn met de hand gemaakt en hebben een verbrand effect. Een elektrische haard heeft met deze houtblokken nog nooit zo realistisch geleken. Naast de houtblokken krijg je er boomschors, houtskool en houtsnippers bij.

3. Stenen

Een andere accessoire die veel gebruikt wordt voor elektrische haarden zijn stenen. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, en staan ook erg mooi in combinatie met houtblokken!

4. Kristallen

Geen fan van stenen in je haard? Kies dan voor kristallen. Deze geven je elektrische haard een moderne en luxe uitstraling. De kristallen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en kunnen je haard een nieuwe uitstraling geven. 

5. Knispermodule 

Heb je je decoratie uitgezocht? Maak jouw elektrische haard dan helemaal af met de knispermodule van GlowFire. De knispermodule bootst het geluid na van knisperend hout, alsof je voor een kachel met echt vuur zit. Het apparaatje heeft verschillende geluidseffecten en niveaus, helemaal in te stellen naar jouw wensen.

Alle haardaccessoires shop je hier op onze website.

Sophie
19 Dec 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta