Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Hoe maak je een elektrische haard schoon?
Sophie
26 Sep 22
Hoe maak je een elektrische haard schoon?

Een elektrische haard heeft vrijwel geen onderhoud nodig in vergelijking met een traditionele open haard. Dit komt natuurlijk omdat er geen rook, as of roet vrijkomt. Wel is het belangrijk om je haard af en toe een kleine schoonmaakbeurt te geven.

Hieronder lees je hoe je een elektrische haard het beste schoon kunt maken:

Hoe maak je een elektrische haard schoon?

1. Buitenkant 

Het oog wil ook wat. Door regelmatig het glas van je haard schoon te maken, ziet de haard er weer uit als nieuw. Je doet dit heel makkelijk met een vochtige microvezel doek en warm zeepwater. Gebruik liever geen glasreiniger, anders krijg je strepen. 

2. Ventilator

De ventilator is één van de belangrijkste onderdelen van een elektrische haard. Deze geeft natuurlijk warmte af, dus het is van belang dat deze goed blijft werken. Verwijder het rooster en gebruik een stofzuiger met opzetstuk of een kleine borstel om stofdeeltjes te verwijderen. Als je dit regelmatig bijhoudt gaat je ventilator beter werken én kun je langer genieten van je haard.

Sophie
26 Sep 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta