Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Maak van je huidige schouw een duurzame schouw
HC
Julie
04 Apr 23
Maak van je huidige schouw een duurzame schouw

Een klassieke openhaard in je woning. Iets wat een echte aanvulling kan zijn op het interieur en vaak iets dat veel mensen graag thuis zouden willen. Maar, als je er dan eenmaal een hebt, kom je er ook achter dat het misschien toch wel veel onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het voor velen lastig om een haard in huis te plaatsen, omdat er bijvoorbeeld geen rookkanaal aanwezig is. Een ander nadeel is dat de traditionele haard niet heel goed is voor het milieu. Naast de traditionele openhaard heb je ook de gashaard. Voor velen klinkt de gashaard, dé vervanger van de klassieke openhaard, ook al bekend in de oren. Maar nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig al gasloos opgeleverd en in de toekomst zal er een einde komen aan de gaswinning in Nederland. Heb jij nog een klassieke open haard of een gashaard in je woning? Wij zullen je vertellen hoe je deze kan veranderen naar een milieuvriendelijke en gemakkelijke variant. 

Je open haard veranderen in een bio-ethanol haard

Veel bio-ethanol branders zijn speciaal ontworpen om open haarden te vervangen. Je plaatst deze branders makkelijk in een bestaande schouw. Het voordeel hiervan is dat je niet je hele schouw hoeft te slopen én dat je de authentieke uitstraling van een traditionele gashaard behoudt. Daarnaast hoef je niets opnieuw te installeren, want een bio-ethanol brander is afvoerloos. Easy!

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van bio-ethanol branders die speciaal ontworpen zijn om in een bestaande open haard of kachel te plaatsen.

Je open haard veranderen in een elektrische haard

Liever geen bio-ethanol haard? Dan is het ombouwen van je schouw ook mogelijk met een elektrische brander. Het voordeel hiervan is dat je nooit bio-ethanol hoeft bij te vullen. Bij een elektrische haard is het simpelweg plug and play. Je sluit de elektrische haard simpelweg aan op het dichtstbijzijnde stopcontact en onderhoud het heel gemakkelijk door af en toe een doekje over de glasplaat te halen. Er zijn verschillende branders met verschillende vuurtechnieken. Je hebt elektrische haarden op basis van LED en of waterdamp technieken. Iedereen heeft een andere voorkeur voor de soortvuurtechniek, dus is het raadzaam je hierin te verdiepen. Je kan altijd even een afspraak maken in de showroom om de verschillende branders in het echt te zien. Een afspraak maken in de showroom doe je hier.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van elektrische branders die speciaal ontworpen zijn om in een bestaande open haard of kachel te plaatsen.

Mocht je nog vragen hebben over je huidige schouw en wat de mogelijkheden zijn, contact ons vooral via [email protected] of bel ons op 075-2070055. 

 

 

HC
Julie
04 Apr 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta