Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Top 5 elektrische haarden voor een caravan of camper
HC
Sophie
27 Jun 22
Top 5 elektrische haarden voor een caravan of camper

De zomer staat voor de deur! Misschien ben jij wel van plan om de caravan of camper te pakken en lekker te kamperen in Europa. Als je op de camping staat, kunnen avonden met een spelletje, drankje en hapje natuurlijk niet ontbreken. Een elektrische haard is de perfecte toevoeging aan zo'n gezellige avond. Het is sfeervol én het zorgt voor warmte mocht het in de avond afkoelen. 

Welke elektrische haarden zijn geschikt voor een caravan of camper?

Lees het hieronder onze top 5:

1. Bas Deluxe 

Eén van onze nieuwste aanwinsten binnen de categorie vrijstaande elektrische haarden is de Bas Deluxe. Deze is klein, compact en compleet veilig, wat hem perfect maakt voor een caravan of camper. Voor de liefhebbers van een landelijke stijl is deze haard een uitstekende aanwinst. De haard heeft een verwarmingsstand, maar kan ook enkel gebruikt worden als sfeerhaard.  

Je shopt de Bas Deluxe hier.

2. Aflamo Hoover

De Aflamo Hoover is een vergelijkbaar model als de Bas Deluxe. Wederom een kleine haard die perfect is voor een caravan of camper. Deze elektrische haard heeft een diep oranje vlameffect en een vuurbed bestaande uit gloeiende houtstammen. Deze haard kan verwarmen, maar is ook leuk om aan te zetten met alleen de sfeerstand. 

Je shopt de Aflamo Hoover hier.

3. Aflamo LED 40

Wil je liever een haard inbouwen? Dan is de Aflamo LED 40 wellicht iets voor jou! Deze elektrische haard kun je makkelijk in een kleine ruimte inbouwen. De haard heeft zeer realistische vlammen in gele en oranje kleuren. De prachtige houtset geeft het gevoel van een echte houtkachel. De LED 40 heeft een verwarmingselement die je aan of uit kunt zetten.

Je shopt de Aflamo LED 40 hier.

4. TAGU Hagen

Met de TAGU Hagen schouw haal je de sfeer van een traditionele gashaard in huis. De schouw werkt via het plug-and-play principe en kan daardoor op elke plek geplaatst worden. Je steekt de stekker in het stopcontact en klaar! De TAGU schouwen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals wit, zwart, houtlook en betonlook. Zo is er voor ieder wat wils. De haard heeft wederom een verwarmingsstand en is in verschillende helderheidsstanden in te stellen. 

Je shopt de TAGU Hagen hier.

5. Dimplex Firebox XHD23

Last but not least: de Dimplex Firebox XHD23. Wederom een elektrische inzethaard die je makkelijk zelf kunt inbouwen in je caravan of camper. Door het kleine formaat past het in bijna elke ruimte. De haard heeft een luxe uitstraling door het frameloze design. Wat deze haard uniek maakt ten opzichte van de rest, is dat je zelf de kleuren van het gloeibed kunt instellen. Je hebt de keuze uit oranje, rood of blauw. Dit maakt deze haard uniek ten opzichte van de rest. Daarnaast kun je de bewegingssnelheid van de vlammen aanpassen en kun je zelf de temperatuur regelen. 

Je shopt de Dimplex Firebox XHD23 hier.

HC
Sophie
27 Jun 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta