Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Welke elektrische haarden zijn geschikt voor buiten?
HC
Dave
05 Jul 21
Welke elektrische haarden zijn geschikt voor buiten?

Steeds meer mensen willen naast hun woonkamer ook meer sfeer in hun tuin brengen. Wij zien steeds vaker dat de Nederlandse tuin een extensie wordt van de woning. Mensen zijn bereid om meer budget vrij te maken om de tuin op te knappen. Zo worden er steeds meer overkappingen en veranda's geplaatst. Wij willen toch vaker gebruik maken van onze mooie tuin en omdat het in Nederland wisselvallig met het weer kan zijn, wil je liever altijd droog zitten! Zo wordt een veranda of overkapping een tweede verblijf, waar ook de luxe in terugkomt van een TV, zithoek, soms een keuken, maar steeds vaker ook een open haard! Wij krijgen wekelijks de vraag of er ook elektrische haarden verkrijgbaar zijn welke geschikt zijn voor buitengebruik en installatie. Wij leggen de mogelijkheden uit. 

Welke elektrische haarden zijn geschikt voor buiten?

Welke elektrische haarden zijn er beschikbaar voor buitengebruik? En kan je een elektrische haard buiten installeren? Jazeker! Er zijn veel mogelijkheden hiervoor. Je moet echter wel goed rekening houden met een paar veiligheidsinstructies. Daarnaast moet het zo zijn dat de elektrische haard ook écht geschikt is voor buiten. Controleer dit altijd goed bij het merk of product welke je aanschaft. De meeste elektrische haarden hebben namelijk een rooster voor waar lucht uitgeblazen wordt. Als deze haarden buiten worden geïnstalleerd en het regent er in, dan gaat het apparatuur vanzelfsprekend kapot en dat is het laatste wat wij willen. Daarom zijn er speciale elektrische haarden voor buiten ontwikkeld welke deels hiervoor gemaakt zijn. Denk bijvoorbeeld aan de elektrische haarden van Remii. Deze zijn hier speciaal voor gemaakt. 

Er zijn geen roosters waar regen in kan komen en er is bijvoorbeeld roestvrij plaatstaal gebruikt. Let wel, met de installatie moet er een overkapping of afdak aanwezig zijn. Hieronder kan je onze buitenhaarden installatie leaflet bekijken hoe een elektrische haard geïnstalleerd dient te worden: 

Welke elektrische buitenhaard is geschikt?

Heb jij nog verdere vragen over het installeren van een elektrische haard voor buiten? Of ben je benieuwd of jouw elektrische haard hiervoor bestemd is? Neem dan contact op met een van onze haardspecialisten en zij helpen jou direct verder! 

HC
Dave
05 Jul 21

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta